Urejanje slik v mobilnih napravah

V mobilni napravi vnašam, uredim in objavim več kot 90% mojih člankov v spletnem dnevniku. To vključuje oblikovanje besedila in vdelavo slik. Kot taka je urejevalnik slik za moje mobilne naprave. Včasih je slika prevelika za objavo in jo je treba spreminjati ali pa je treba obrezati, da se osredotoči na določen delež. Obstajajo časi, ki jih moram obrniti, prilagajati kontrast ali se obrniti s podobo na različne načine.

Upoštevajte, da imam dostop do vsaj dveh osebnih računalnikov. Vendar pa v večini primerov preprosto ne morem skrbeti za zagon računalnika in sedeti za vse to. Moje mobilne naprave so priročno, zato zakaj se trudim?

Moja prva izkušnja z urejanjem slik na mobilni napravi je bila s Nokia-jem linija Symbian pametnih telefonov. Vgrajeni urejevalniki slik so bili tako dobri, da nisem nikoli potreboval, da iščem tretjo stranko. Od takrat sem uporabil urejevalnike slik v iOS, Android, Maemo / MeeGo in BlackBerry. Do danes sem prepričan, da je vgrajeni urejevalnik Nokia najboljši od vseh vgrajenih urednikov na vseh platformah pametnih telefonov.

Na Samsung Galaxy S II vgrajeni urejevalnik slik na primer ne ponuja velikosti slike. Najmanj, kar pričakujem, da bi lahko katerakoli aplikacija za urejanje slike spremenila velikost. Sledenje bi bilo naslednje in lahko sledi še kaj drugega. Na svojem mestu sem prenesel aplikacijo tretje osebe z imenom »Urejevalnik fotografij« iz Trgovine Play. To je dosti bolj celovita kot Samsungova vgrajena aplikacija.

BlackBerry ne ponuja vgrajenega urejevalnika slik in nisem mogel najti možnosti tretje osebe. Vendar pa v PlayBookju uporabljam tretjo stran z imenom »Photo Editor Ultimate Free«. Na voljo je v BlackBerry AppWorld, je precej celovit in ustreza vsem mojim potrebam. Slika zgoraj je posnetek aplikacije, ki jo uporabljate.

Prav tako se glasi: Fotografije iz Lumia 950 / 950XL predstavitev medijev v Lagosu

V iOS-u sem uporabil tudi tretjo stranko, katere ime se ne spomnim več.

Vse skupaj, kot je bilo že rečeno, je urejanje slik na mobilnih napravah bistveno za moje delo. Brez tega bi bil hendikepiran.

Ne gre za mobilne tehnologije
Stalno govorim, da gre za mobilno tehnologijo, ampak kaj počneš z njim. Ali na vašem mobilnem telefonu urejate slike? Če da, do kakšnega cilja? Katere aplikacije ali kombinacije aplikacij uporabljate? Delite svoje izkušnje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here