Če dobite tablični računalnik, za kaj potrebujete pametni telefon?

Za premikanje v mobilnem prostoru sem že nekaj časa. Pred tem smo imeli telefone, nato pa pametne telefone. Zdaj imamo tudi tablične naprave (z vgrajeno omrežno povezljivostjo).

Sem porabil nekaj minut, ki so primerjale značilnosti Samsung Galaxy Tab in Apple iPad (na primer tudi RIM PlayBook, med drugim), in vprašanje, s katerim se odpravim, je: Če imam tablični računalnik, kaj bi potreboval pametni telefon?

Za mene bi bilo smiselno, da bi dobili bolj osnovno napravo za glas in SMS, in nato uporabite tablični računalnik za moje potrebe mobilnega računalništva. To bi tudi izbrisalo vprašanje kratkega trajanja baterije za svoj mobilni telefon.

Nisem prepričan, da bi lahko tablico uporabljal kot telefon. Zamislite si, da bi nekaj te velikosti postavili v glavo. Zdravo? Zdravo? Ne. Nokia 9500 bi izgledal elegantno v primerjavi s temi fanti!

Oh, vendar so bluetooth slušalke (in tam gre več moči). Ali plug-in slušalke. Morda. Ali sčasoma, nekaj novih tehnologij, ki nam omogočajo sprejemanje klicev v naših glavah. Kdo ve?

Se odpravljamo nazaj k tistim, kjer smo začeli pred leti - v času, ko smo nosili dve napravi, telefon in PDA? Ali bomo sprejeti konvergenco na naslednjo stopnjo in se preprosto navadili, da bi tablete prenašali okoli telefona?

Ne; ne me tako gledati; Nevem. Samo razmišljam glasno. Ne morem kriviti fanta.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here