iCloud Service, iOS Update, na WWDC 2011

6. junija na konferenci Apple's WorldWide Developers Conference, se bo Steve Jobs, glavni izvršni direktor Apple Inc., ukvarjal s to letno konferenco, s katero bo predstavil storitev, ki uporabnikom omogoča shranjevanje vsebin na spletu in objavljanje nove različice programske opreme, ki vodi iPad in iPhone.

Po stopinjah podjetja Google Inc in Amazon.Com Inc, Apple ustvarja storitve, ki strankam olajšajo shranjevanje in dostop do glasbe in drugih vsebin prek interneta. Skladbe in druge vsebine so shranjene na oddaljenih strežnikih in ne na trdem disku.

Na tej konferenci bo Apple predstavil značilnosti nove programske opreme IOS, ki upravlja ročno napravo, in Mac OS Lion, ki je osma glavna posodobitev za operacijski sistem za prenosne računalnike Mac in namizje. Ta možnost v oblaku bo iPhoneu pomagala tekmovati z Googlovo programsko opremo Andriod.

iCloud je remont Appleovega izdelka MobileMe, uvedenega leta 2008, tako da lahko kupci letno plačajo S99, da shranijo e-pošto, koledar in druge vsebine na strežnikih družbe Apple.

Podatkovni center v vrednosti 1 milijarde dolarjev je bil zgrajen v Severni Karolini. To bi se uporabljalo za shranjevanje vsebine za to novo storitev v oblaku.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here