Osebno sem poskrbel, ko mi je MTN ponudil Galaxy S9

Včeraj sem svojo pozornost poskrbel na svoji levi, ko sem dobil obvestilo po elektronski pošti, ko sem odšel na mojo brezposelno spletno pisarno. Nekateri od vas verjetno dobijo isti e-poštni naslov. Bilo je iz MTN in mi je ponudil Samsung Galaxy S9 / S9 +.

Vidiš, slab spletni bloger, kot sem jaz, pozna svoje mesto. Ne sme biti pozoren na pametni telefon, ki stane pomemben del mojega letnega najema stanovanja. Torej, vse to sem občudoval od daleč in odstranil moje oko. Šola počitnice bo kmalu prišla, kar pomeni, da se za vogalom skrivajo stroški za dva najstnika. Kdo bo Galaxy S9 epp, ko bo čas za šolnine?

Torej, prej, sem pustil S9 in S9 + večje dečke in dekleta, ki imajo denar, da bi raztrgali. Težava je zdaj bila, da je MTN-ov elektronski naslov dejal, da lahko plačam več kot 6 mesecev. To je podobno našemu lastnemu plačilnemu načrtu za pametne telefone.

Nenadoma so se mehali nogi in del mojega, ki sem ga zaprl, je bil še enkrat buden. "Velika glava", moj notranji techno-lustični demon je rekel: "Poskusi!"

Logična Me je odgovorila: "To je zapravljanje časa. Ko bomo prišli tja, bomo videli, da bo financiranje naprave Diamond Bank in bodo z njimi vztrajali na plačnem računu. Nimam diamantnega plačnega računa. "

Techno-lusty Mo: "Ode! Najprej poskusite. Brez tveganja ni dobička."

To smo naredili nazaj in naprej, sčasoma sem dal in kliknil na povezavo. Na voljo je kratek obrazec. Bil sem na mobilni napravi. Kratke oblike so bae. Napolnil sem ga in ga poslal. Potem pa na naslednjo stopnjo. Kliknil sem in pristal na stran Diamond Bank.

Prav tako se glasi: Samsung Galaxy S9 + Performance Benchmarks

Logično Mo je Techno-lusty Mo stransko oko. Izgubil je. "Preberi jor!"

Torej, sem pogledal, in tam sem prebral podrobnosti, ki pravijo, da je plačni račun s sedežem v Diamond Bank potreben.

"Vem, da je bolje, kot da bi te poslušal, " je logično Mo povedal Techno-lusty Mo. "Popolnoma izgublja svoj čas!"

"Yen-yen-yen", je odgovoril in se premaknil brez skrbi. Weyrey.

Tako sem moral začeti nalivati ​​vodo na željo, da sem se prebudila. Ali pa je bilo MTN, ki je naredil prebujenje? Ali je res pomembno zdaj? Resničnost je, da bom uživala v mojem LG G6, kot je ta. Res je eleganten in zanesljiv pametni telefon. Ne govedina. Lahko preberete moj pregled TUKAJ.

Veliki fantje imajo Galaxy S9 dvojčka. Če ste zainteresirani za nakup Galaxy S9 ali Galaxy S9 + v 3-mesečnem načrtu za plačila, pošljite elektronsko pošto [email protected] in jo dodali v naš načrt za pametne telefone. Dodamo telefone na podlagi povpraševanja. S8 je že uvrščen poleg drugih. Ni važno, kje se vaša plača plača, dokler imate plačilni račun nekje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here