Videl sem, da prihaja - Tecno T1

Pred letom dni sem predvidel Android pametni telefon, ki ga izdelujejo proizvajalci Tecno T9, ki sem jih tukaj pregledal na spletnem dnevniku mobilnosti. Čeprav je moja projekcija bila, da bi tak telefon verjetno prišel po T9, sem se motil! Prišel je po T8, zmogljivi 3, 5-palčni zaslon, z javo in WiFi. Prosimo, preverite celovit pregled, ki sem ga naredil na allphonereview.com.

Android T1 se je začel 27. aprila 2012 v Lagosu, SouthWest Nigeria. Začetek je bil meglen, po mojem mnenju, ker telefon ni bil predstavljen fizično. Prav tako ni bilo nobenih slik naprave iz skrivnega proizvajalca.

Še huje je bilo, da je Nigerijski, ki je razkril, eden, g. Chidi Okonkwo, namestnik generalnega direktorja podjetja Tecno Nigeria, govoril o telefonskem procesorju, podobnem namizju računalnika. Kaj?? Prav tako je trdil, da bi telefon lahko opravljal računalniške operacije? Iz njegovih izjav je bilo bodisi, da ni vedel veliko o specifikacijah telefona ali pa je namerno igral z informacijami. Tudi na tem dogodku ni bila dana cena.

Veliko spletnega iskanja sem naredil. Skupaj z mojimi forenzičnimi predpostavkami, dovolite mi, da predstavim predogled Tecno T1 Android mobilnega telefona.

Arhitektura strojne opreme T1 temelji na delu T8. T8 ima lep 3, 5-palčni zaslon, poleg tega pa tudi T1, športni dom, meni, nazaj in iskanje gumbov »touch«.

Poleg zadnje 3MP kamere ima T1 tudi sprednjo kamero. Uporablja Android 2.3.5 Gingerbread. Več dobrih novic! Ta droid ima dvojno aktivno kartico SIM. Tecno je obvladal dual SIM tehnologijo, še preden se je všeč Samsung et al. In uganite, kaj je eden od rež za kartice SIM CDMA. Nori fantje. Denar na zaslonu lahko postavim kot pravi zaslon na dotik.

Preberite tudi: Hvala za leto 2012. Let's Do 2013 Too!

Na drugih specifikacijah, sumim, da je procesor 600MHZ do 800MHZ overclockiran tako, da bi zmanjkalo Huawei Gaga in Samsung Galaxy Pocket. 3G, GPS, merilec pospeška itd. Bi bili standardni na tem telefonu in bi morali biti močno nagnjeni k družabnemu omrežju.

Tecno trdi, da vam Android Gingerbread OS omogoča dostop do pol milijona Android aplikacij, vendar ni povedal, če so vsi brezplačni.

Zdaj se za tržno tekmovanje zdi, da je Tecno zmagovalec. Moji razlogi niso daleč. Obe Huwawei's Gaga in Samsung Galaxy Pocket sta športna velikost zaslona velikosti 2, 8-palčnega zaslona. Oba sta tudi v omrežje, še posebej Etisalat. Obe se prodajajo za manj kot 20.000 Naira.

T1 je verjetno združen z brezplačno edinstveno darilo v skladu s tradicijo Tecno in z večjo velikostjo zaslona. Sumim, da lahko celo g. Mobilnost vzame drugi pogled. Ne pozabite na drugo tradicijo Tecno - 13-mesečno garancijo in dve bateriji 1400 mAh. Moja predvidena cena za pristajanje: 25000 Naira.

Če ste igrica, pustite svoje projekcije, analize, špekulacije in odbitke na pričakovanem pametnem telefonu Tecno T1 Android.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here