Všeč mi je nova, ponižna Apple

Nikoli si nisem mislil, da bom tega dne videl - skromno Apple, ki govori in deluje v skladu z realnostjo. Morda je bilo polje za izkrivljanje resničnosti le zapuščina Steve Jobs, in zdaj, ko je človek izginil, lahko izkrivljanje izgine.

Najprej se verjetno zavedate, da je Apple CEO Tim Cook ponudil opravičilo za nered, ki je Apple Maps, in uporabnike spodbudil k poskusu Binga, Google Zemljevidov in Nokia Zemljevidov. Po mojem mnenju je moral Steve Jobs v njegovem grobu zbrati kolena in se iz tega iz penisa malo izsesati. No, tukaj je še en zanimiv bit: 9to5mac poroča, da je Apple najprej opisal Apple Maps kot "najmočnejšo kartografsko storitev kdaj" na svoji spletni strani, vendar je zdaj odstranil to izjavo in jo nadomestil z: "Vse v lepem vektorskem vmesniku, ki obsega in z lahkoto. "Tukaj je vizualna primerjava tega, kar je bilo in kaj je zdaj:

Kakorkoli, mi je všeč Tim Cook. Resnično. Všeč mi je novi Apple. V dnevih delovnih mest bi nam bilo povedano, da nekako uporabljamo karte narobe, in superlasti bi v očeh ostali v naših obrazih. Tim Cook je primer čudovitega fanta!

Poglejte, stavim, da Steve Jobs načrtuje vstajenje, ko govorimo, in se bo vrnil, da bi se vrnil v krmilo družbe. Apple se ne opravičuje. kdaj. Apple se ne spusti. Kdaj. So bogov poseben dar človečnosti in nesprejemljivo je, da se odrežejo modrosti in občutkom manjših smrtnikov! Po tej stopnji bo morda Apple jedel skromno pito dovolj, da bi celo en teden ali dva izdelka celo uporabil oznako »Beta«. Morda bi tudi nekega dne Apple moral biti prisiljen odstraniti tisto čudno zahtevo, da je iOS najnaprednejši mobilni operacijski sistem na svetu. Da; Rad bi sanjal; prav? Ali pa bo morda Apple nadgradil iOS, da bi imeli funkcije, ki so jih imeli njegovi konkurenti že v starosti, da bi se morda resnično kvalificirali za naslov. Z Tim Cookom na čelu, naenkrat, to ne pomeni več kot nemogoče.

Preberite tudi: Samsung I780 (Windows Mobile Smartphone) Za prodajo (prodano)

Vsi pevajo: "Za Tim je veselo dober prijatelj ..."

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here