Predodelila sem svojo Jollo!

Sailfish OS je nova platforma za pametne telefone, ki se je dvignila iz pepela Maemo / MeeGo. Nokia je pred kratkim zapustila MeeGo, ki jo je novi proizvajalec finske tovarne prevzel in ga precej spremenil. Prvi pametni telefon, ki upravlja Sailfish, je Jolla in bo na voljo do konca leta. Tukaj je nekaj funkcij:

- 4, 5 "prikaz Estrade (še ni določena ločljivost)
- Še posebej je treba določiti Dual Core procesor
- Še določiti RAM
- LTE
- 16 GB Notranji pomnilnik + reža za kartico microSD
- 8MP AutoFocus kamera
- Vseeno je treba navesti uporabniško zamenljivo baterijo
- Druga polovica: zamenljivi hrbtni pokrovi v različnih barvah, ki jih OS ob zaznani barvi zazna, katero barvo je vklopljena, in bo prilagodil vizualno temo uporabniškega vmesnika do barve
- OS Sailfish, ki temelji na gibi
- skladnost aplikacije Android ™

Na listu s specifikacijami je kar nekaj nespecificiranih elementov. Prebral sem, da je program Sailfish Android skladen z aplikacijo Android. Upam, da to pomeni, da ne bo treba izvajati nobenih konverzij ali potegavščin, da bi dobili aplikacije za Android, ki jih je treba namestiti, kot jih dobi pri BlackBerry 10 OS. To bo velika prodajna točka. tukaj je, da upa, da Sailfish ni lahkoten vir, kot je Android.

Vesel sem, da spet vidim MeeGo in upam, da tako Sailfish kot Jolla izpolnjujeta pričakovanja. Če delajo, imajo v sebi zvest fan. Nisem prepričan, da dolgo čaka pred napravo ladje je razburljivo, čeprav. To je maj, in moramo počakati do konca leta? Seveda, ladijski promet do konca leta pomeni, da bo verjetno prišel v naše krutih rok v letu 2014. Vzdev.

Prav tako se glasi: BBM je pripravljen za uvedbo zmožnosti pošiljanja in prejemanja sredstev preko PayPal

Kakorkoli že, če ste ljubitelj MeeGo, kot sem jaz in vas zanima, se lahko pridružite Jolli, da naročite svojo kopijo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here