Sovražim Blackberry

Ali sem samo jaz ali ali obstajajo drugi moški, ki imajo težave s skoraj neskončnimi obdobji, ko njihove žene (ali ženske) preživijo klepet na svojih rožnatih? Kdo?

Vedno sem dal Blackberryu ustrezno spoštovanje glede tega, za kaj se zavzema in kaj je uspelo doseči, vendar ga nisem nikoli posebej zanima zaradi veliko objektivnih razlogov, ki sem jih navedel tukaj. Iz te prikrajšane točke potrebujem le najmanjši vzrok, da se zaplavim s krpo in dobro napolnim napravo.

Vidiš, moja žena je imela svoj rojstni dan v tem mesecu in dobila je Blackberry kot darilo. Seveda je bila navdušena nad tem, vendar sem imel nekaj zadržkov, ki sem ji izrazil. Odgovorila je: "Oh, ne bom šel dodajati nobenega BB-ja, le nekaj prijateljev". Zelo razumno, kajne? O tem je ohranila svojo besedo, vendar je problem, z veseljem bi trgoval z nekaj prijatelji, ki jih je dodala za ves svet!

Od trenutka, ko se zbudi, dokler ne spi v posteljo, vedno obstaja ta razdražljiv in nadležen zvonec, ki me vedno pripelje do stene. Vedno poteka seja klepeta.

Chime ... Chime ... Chime ... .arrrghhhh !!!

"Torej, koga klepetate s tem časom"
"Banke"
"Toda z njo ste se pogovarjali ves dan in je precej pozno"
"Želi vedeti, kdo je izselil iz hiše Big Brotherja"
"Prosim, samo ugasnite to stvar in rezervirajte malo časa za svojo družino"
"Zakaj bi ga moral izklopiti, vsaj ko ste s svojim iPad-jem, redko imate čas za kogar koli"

Preberite tudi: Novi Tesla Roadster je hiter in besen

Zastonil sem se, ko se je resničnost strmoglavila. Kot je ponavadi, je dobila argument. Kako natančno ji lahko razložim, da je to, kar delam na iPadu, "delo na možganih", kako narediti svet boljši kraj in ne nekaj prostega klepeta ?! V svoji obsodbi sem postala bolj razrešena, da sem sabotirala njen telefon.

Sem grozil, da bom sabotiral telefon, in res, lahko to storim. K sreči, ona ni zelo tech zdrava pamet, tako da sem lahko samo vmešava z internetno konfiguracijo in ona ne bi bilo pametneje. Jaz resnično ponudim svoj čas, bom udaril v pravem trenutku in ne bom pustil nobenega sleda mojega krvavega delovanja.

Hehehehehehehe. (Zloben smeh)

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here