Ne želim pretočiti glasbe

V zadnjem času sem naletel na peščico storitev pretakanja glasbe. Storitev pretakanja glasbe je zasnovana na oblakih. Glasbene skladbe nikoli niso vaše, lahko pa uživate le, če je stabilna internetna povezava. Obstajajo vse vrste obračunskih modelov - mesečna splošna pristojbina, letna pristojbina na progi ali kak drug hibridni model.

Problem zame je to, da nikoli ne posedujem, kar plačujem. Jaz ga ne posedujem, ker nimam nadzora nad tem. Želim biti sposoben premikati glasbo preko naprav - pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in osebnih računalnikov. Želim poslušati svoje najljubše skladbe, ne da bi se vžgal v naročnino na mobilni internet. Hočem nadzor.

Ali se je kdo spraševal, zakaj so YouTube video pretvorniki in prenosniki postali priljubljeni? Da; ljudje želijo nadzor nad svojimi mediji. Preprosto.

Nato poleg težave z dostopom in nadzorom zahtevam, da pretočno glasbo povečam moje stroške poslovanja (račune za mobilni internet) in vpliva tudi na življenjsko dobo baterije moje naprave. Seveda, ko je mobilni internet tresen, je vaša ugibanja tako dobra kot moja.

Do zdaj nobena od razpoložljivih storitev pretakanja glasbe osebno ni vzbudila pozornosti. Ponudite mi možnost prenosa za majhno plačilo in jaz sem tvoj stric. Toda tok? Ne; Hvala vam.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here