Huawei U8180 "Gaga" telefon - sposoben začetni pametni telefon


Zaželili smo že začetek dogodka Huawei U8180, Yomi pa je že pregledal telefon Gaga na blogu. Torej, morda boste spraševali, kaj je točka drugega pregleda?

Kaj pričakujete od tega pregleda je pripoved s strani nekoga, ki ima prvo izkušnjo z operacijskim sistemom Android OS. Da; to sem jaz. Prav tako sem prvič porabila veliko časa s popolno napravo na dotik. Nekoč sem kupil Nokia N8, vendar sem ga kmalu prodal.

Telefon Gaga je majhna, navdušena naprava z Android 2.2 in 2, 8-palčni zaslon. Polne specifikacije so bile že objavljene v prejšnjem pregledu tukaj.

Nastavitev telefona je bila preprosta. Vklopite telefon in vnesite Googlovo e-poštno sporočilo in geslo. Če ga nimate, bi ga bilo najbolje ustvariti. Brez njega ne boste mogli dostopati do nekaterih osnovnih funkcij telefona, kot je Android Market.

Upoštevajte, da je Huawei u8180, ki ga pregledujem, posodablja napravo podjetja Etisalat. Na voljo je za ponudbo pri N18, 999. Upoštevajte tudi, da je zaklenjen v omrežje Etisalat, zato pozabite, da poskusite na SIM kartici iz drugega omrežja. To ne bo delovalo.

Kaj obožujem naprave
Kot nekdo, ki prihaja iz okolja Symbian, obstaja nekaj stvari, ki sem jih takoj imela rad o telefonu.

Vključevanje aplikacij tretjih oseb s telefonom - to je funkcija, ki jo lahko najdete tudi v drugih telefonih Android, ne le telefonu Gaga. Zelo uporabljam brskalnik Opera Mini, saj pomaga ohranjati količino porabljenih podatkov. Takoj, ko kliknete ikono možnosti v brskalniku Opera Mini in kliknete na Share (Skupna raba), vam bodo predstavljene različne možnosti, odvisno od aplikacij za sporočanje, ki ste jih namestili v napravi.

Preberite tudi: MTN BetterMe vam ponuja 2 GB interneta samo za N2, 015

V mojem primeru sem namestil Facebook, Twitter za Android, Twitterific, aplikacijo Buffer, Google+ in Gmail, ki je prišel z njim. Brskalnik vam omogoča, da z lahkoto delite vse, kar berete na te lokacije.

Android Market
Na trgu Android lahko iščete med plačanimi in brezplačnimi aplikacijami. V Android Marketu je veliko brezplačnih aplikacij. V mojem primeru sem si želel prenesti, Twitter za Android, Twitterefic, Angry bird. Facebook app, Whatsapp, Google plus in nekatere druge aplikacije, s katerimi sem se igrala. Preden lahko dostopate do trga Android, morate biti prijavljeni v svoj račun za Gmail. Po tem, ostalo je enostavno.

Programska oprema
Gaga ima Android 2.2 Froyo. Glede na zaslonski posest ni veliko možnosti, da lahko uživate v svojih lastnostih do maksimuma. Ampak vam povem, potem ko nekaj dni preživite s telefonom, vas bo prisiljen, da ga všeč in želite, da ga vzamete kamorkoli, kamor greste. Pri preklopu z ene operacije na naročilo ni tako gladko in hitro. Vendar pa bom v svojem cenovnem razponu dejal, da je v redu.

Zabava
YouTube je tam za vas. Obstaja aplikacija, ki je že vnaprej nameščena s telefonom. Z lahkoto lahko iščete med številnimi videoposnetki, ki so na YouTubu.

Nekatere videoposnetke sem lahko prenašal preko omrežja 3.75G Etisalata.

Predvajanje glasbe ima precej lepo kakovost na napravi.

Socialno mreženje
Glavna socialna omrežja imajo aplikacije, ki so brezplačne za Android in so na voljo za telefon Gaga. Obstajajo Twitter, Facebook, Foursquare, Google plus, Facebook in Skype. Vsi se učinkovito vključijo s svojimi stiki. Ko nalagate različne aplikacije, vas bo telefon vprašal in vprašal, ali želite, da se vaši Facebook stiki sinhronizirajo s stiki v telefonu.

Prav tako se glasi: Shitphone: od iPhonea do proračuna za Android

Še posebej mi je všeč, kako se lahko stiki sinhronizirajo z drugimi programi. Za vas bo sinhroniziral stike z Googlom z mobilnim telefonom. Medtem ko delate s Facebookom na Twitterju, vam bo omogočil, da se odločite, kateri brskalnik želite uporabiti, da odprete povezavo.

Vpis na zaslon na dotik
Tipkanje na zaslonu na dotik bo delo za začetnike. Vendar, takoj, ko se z njim udobneje in uporabite samodejno pravilno funkcijo, bi vam bilo prijetno. Govoril sem z nekaj ljudmi, ki so težje fizično fizični QWERTY oboževalci in ki pravijo, da ne bodo šli na telefon z zaslonom na dotik. Mislim, da je to občutek, ki bo trajal le nekaj časa. Kmalu bo zaslon na dotik postal vseprisoten.

Nisem bil vesel nekaj stvari
Nisem mogel dobiti aplikacije za zaslone zaslona. Po nekaj preiskavah, mi je bilo rečeno, da bi morali napravo koreniti, da bi s tem omogočili delo s posnetki zaslona. Najverjetneje je, da bodo tisti, ki bodo izbrali zanimanje za telefon Gaga, ne bodo upali. Torej, ne bodo pripravljeni na root ali hack svoj telefon za izvedbo take funkcije.

Baterija ne traja dovolj dolgo. Od tega ne dobim celodnevne uporabe. Jaz sem težak uporabnik.

Telefon Gaga ima 50MB mesečnih brezplačnih podatkov iz podjetja Etisalat. Izčrpal sem 50 MB v manj kot 4 urah. Če se odločite, da boste dobili telefon in želite vedeti, kako ga upravljati, da zmanjšate porabo podatkov, se prepričajte, da preverite ta del, ki smo ga naredili tukaj - Upravljanje porabe mobilnega interneta v pametnih telefonih Android.

Prav tako se glasi: Huawei Y9 (2018) ima 4 kamere in 4000mAh baterijo

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here