Huawei P Smart: srednji telefon z vrhunskimi funkcijami

Tukaj na MobilityArena vedno iščemo pametne telefone, ki vam bodo dali najboljši korak za svoj denar. Danes se osredotočamo na Huawei P Smart, srednji telefon, ki vam ponuja nekaj vrhunskih funkcij in specifikacij.

P Smart prinaša 5, 65-palčni zaslon od roba do roba, ki je raztegnjen na ohišje aluminija, dvojno zadnjo kamero in zadaj nameščen skener za prstne odtise. Ponuja 3GB in 4GB RAM možnosti in ima 3.000mAh baterijo. Imate mešano tekmo med Honorjem 7X, Huawei Mate 10 Lite in P10 Lite po sladki ceni.

V smislu gradnje je P Smart čudovit pametni telefon. In to je samo začetek.

Dvojni fotoaparat združuje objektiv s 13 milijoni slikovnih pik + 2 milijona slikovnih pik in lahko ustvari tiste učinke bokeh, ki jih vsi želijo pokazati. Selfie kamera je enota 8 milijonov slikovnih pik.

Kakšno učinkovitost lahko pričakujete od P Smart? Opremljen je s procesorjem HiSilicon Kirin 659 in ima Android 8.0 Oreo. Kot tak, ni čudno, da je delovanje telefona zelo dobro. 3 GB RAM-ova različica ima notranji pomnilnik z zmogljivostjo 32 GB, 4 GB RAM-a pa ima 64 GB prostora za shranjevanje.

Uspešnost je v istem razredu kot ponujata Honor 7X in Huawei Mate 10 Lite, zato, če ste seznanjeni s temi napravami, imate dobro sliko. Mate 10 Lite je ugledna naprava, P Smart pa lahko kupi večino tega, kar ponuja z veliko nižjo ceno.

Huawei P Smart Cena

Torej, koliko stane P Smart? Na tem telefonu dobivate večinoma vodilne funkcije za skromno ceno okoli 214 GB ali NGN75.000 za 4 GB RAM-ovo različico. Za manj možnosti boste kupili 3 GB RAM-a - približno $ 195 ali NGN68, 000.

Preberite tudi: Huawei Mate SE specifikacije in zmedeno ameriško mobilno strategijo

Huawei P SMart izgleda in deluje tako, kot stane NGN200.000. To je pametni telefon, ki izgleda zelo dobro in dobi delo po skromni ceni. Resnično je ukradel. To je morda najbolj cenjen Huawei pametni telefon v tem trenutku.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here