HTC One X's Hips Ne Lie

Čudovito lepo HTC One X je prišel v mojo lasto čudno verigo dogodkov. Nisem imel nobenega načrta, da bi ga imeli, ampak sčasoma so me potisnili v roke. Bela različica za to zadevo. Ojoj. Od polikarbonatne strojne opreme je bila na prvi pogled ljubezen. Sovražim ali všeč, HTC One X je čudovit - in sexy za zagon. Ona je nekakšna gospa, s katero želim biti vidna - lepa (ponovila sem to), seksi (tudi to spet tudi rečeno) in zelo classy. Rdeča preproga je material.

Celotna lupina One X kriči: »Poglej me! Dotakni se me!! Pridrži me! "In z veseljem sem naredil ta dan za dnem. Če se spomnite, kako mi je všeč gladko ohišje Nokia N9, morda lahko cenite, kako sem lahko tako preveč upognjen, kot sta križanja in črte One X.

Toda zunanjost ob strani, zagon One X in ugotovitev, da gladko po meri uporabniškega vmesnika imenovano Sense UI skrivajo proč od grobosti Android Ice Cream Sandwich pravkar naredil svoj dan. Sense UI daje vtis sladkarije ali čokoladne dobrote. Nikoli nisem bil navdušen uporabniški vmesnik Android-ja, dokler se ni pojavil Jelly Bean. Všeč mi je Jelly Bean. Veliko. Še vedno, Sense UI to počne zame. One X je prvi in ​​edini pametni telefon Android, ki ga uporabljam, ki se ne počuti ali izgleda kot Android. Android je večinoma mišičast in moški. Sense uporabniški vmesnik na One X je gospa in zelo seksi. Oh ja!

Danes mi je všeč Nokia 9500, E90 in N900. Med drugim tudi rad imam svoje BlackBerry pametne telefone. Toda vse sem jih ljubil kot učinkovita delovna orodja. HTC One X je drug čajnik rib. Radim jo kot damo in ljubimca. One X je prvi pametni telefon, ki mi je uspelo osvojiti srce, saj gospa zmaga človeško srce. Ona je prva, ki me je spremenila v "ženski ovoj". To ni platonska ljubezen.

Preberite tudi: Psst! Razmislite o vseh predhodnih pogovorih WhatsApp

Zahvaljujoč uporabniški vmesniku Sense, One X ima najboljšo zaslonsko tipkovnico, ki sem jo videl na kateri koli mobilni platformi, bar Windows Phone. Razumem, da jo bo HTC blagoslovil z Jelly Bean in novejšo, celo bolj seksi različico uporabniškega vmesnika Sense. O fant! Ne morem čakati.

Močnejši quad-core Android mobilni telefoni se lahko pojavijo, tako kot novi LG Optimus G, vendar naj najdem enega kot seksi kot ta mamica? Morda. Morda ne. Samo čas bo povedal.

Ne poljubljam in ne povem, ampak walahi, boki HTC One X ne ležijo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here