HTC Dream AKA T-mobile G1 je bil moj prvi Android pametni telefon

Z Androidom očitno vodilna in najnaprednejša platforma za pametne telefone na svetu, je ta trenutek ves čas hype. Neverjetno je, kako daleč Android OS je prišel v tako kratkem časovnem obdobju, odkar je prva naprava zadela na trg v oktobru 2008. Mislila sem, da bi bilo zanimivo, da se bodo oboževalci in uporabniki Android odzvali tukaj in delili z nami, kar je njihov prvi Android pametni telefon je bil in, če je mogoče, ko je bil pridobljen.

Mo prvi Android pametni telefon: HTC Dream AKA T-mobile G1

Za začetek postopka je bil moj prvi Android pametni telefon prvotni prednik, drek zasvojenosti z Androidom, HTC Dream AKA T-mobile G1. Kupil sem rabljeno enoto maja 2009. Oh, pravzaprav sem se odpeljal do Ibadana, da bi kupil tudi nakup. Hotela sem Android preizkusiti tako slabo. Bilo je grozljivo in skoraj grdo. V njem ni bilo vgrajenega pregledovalnika dokumentov / urejevalnika dokumentov, kar je bilo za mene takrat, saj je bil moj pametni telefon najpomembnejše poslovno orodje. Ena mojih gripov o G1 je bila: "Življenjska doba baterije je frustrirajuće! G1 preprosto gorijo gorivo kot dirkalni avto. "Da; To je storil. Buhahaha!

Toda jaz sem ljubil tega otroka. Na mojem seznamu rad je bilo to: "Dotaknite se, povlecite in tapnite ter z odzivnostjo, ki je redko vidna v napravah na dotik." Prav tako sem v pregledu G1 povedal, da je bilo moje trdno prepričanje, da je Android na poti do s tem da je Symbian zagnan za svoj denar v smislu tržnega deleža. Oh, no, to je že zgodovina.

Preberite tudi: Zakaj z aplikacijami v mobilnih napravah Android ne uporabljate notranjega pomnilnika

V redu, fantje: na vrsti. Povejte nam, kaj je bil vaš prvi pametni telefon Android, ko ste ga kupili, in kaj si mislil o tem takrat.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here