Kako gledati DSTV na telefonu Nokia N8

V tem usodnem dnevu sem bil navdušen in dolgčas v pisarni po več sestankih z mojimi strankami. Zbral sem svoj telefon Nokia N8 z namenom, da igram igro, vendar ugotovil, da nisem bil pri volji za igre. Nato sem se v spletu potegoval, da bi poiskal kakšno zanimivo aplikacijo za namestitev na mojem N8. V tem trenutku sem naletel na to neverjetno aplikacijo DsTV Mobile. To je pripomoček, ki ga je razvil DsTV za Nokia N8. S to aplikacijo lahko brezplačno ogledujete Euronews, Supersport Blitz in SawSee.

Tukaj lahko prenesete DsTV za Nokia N8.

Aplikacija deluje tako, da pretakanje vsebine prek mobilne internetne povezave. Kot tak je pomanjkljivost te aplikacije, da zahteva pretok podatkov. Moral sem najti način, kako uporabiti to aplikacijo, ne da bi izčrpal svoj 15mb od Etisalata, ki ga uporabljam za e-pošto, ker ne plačujem podatkovnega načrta (to je bistvo za drug dan).

Ponovno sem lovil na spletu za aplikacijo, ki mi pomaga, da preklopim svoj prenosnik v brezžično internetno točko (vsako jutro sem dobil omrežje peer to peer za uporabo z mojo mobilno napravo).

Tu sem naletel na še en izziv - večina aplikacij, ki so na voljo, podpirajo samo Windows 7. Moj Acer Aspire AS3810T deluje na sistemu Vista. Z nekaj peristenco, po približno eni uri iskanja, sem našel, kar sem iskal v Bzeeku.

Bzeek brezplačno in z lahkoto pretvori vaš prenosnik v dostopno točko za programsko opremo.

Bzeek podpira Windows 7, Vista in XP.

Nekaj ​​poudarkov na spletni strani Bzeeka:

  • Bzeek ima vgrajen požarni zid, ki ščiti vaš računalnik in omrežje.
  • Bseek ustvari povsem ločeno omrežje za druge obiskovalce, ki deluje poleg vašega obstoječega omrežja.
  • Varnostne funkcije podjetja Bzeek zagotavljajo, da ljudje, ki se povezujejo z omrežjem Bzeek, ​​ne morejo dostopati ali celo videti vašega računalnika.
  • To pomeni, da vaših datotek ne morejo videti, vedeti, kdo ste, ali imeti kakršen koli dostop do vašega računalnika.
Tudi branje: 2017 Top 10 grafikona pametnih telefonov: poglejte, kdo naredi rez

S podjetjem Bzeek sem lahko s svojim telefonom Nokia N8 delil dostop do interneta s svojega modema Starcomms . To mi je pomagalo, da prihranim denar na podatkih, lahko pa tudi svoje pisarne moblie povsod spremljam in delim dostop do interneta s katero koli napravo. Seveda je to dobro opravilo za gledanje športa in novic prek Dstv mobile na mojem N8.

Če želite več informacij o namestitvi in ​​uporabi dstv mobile, kliknite tukaj.

Prosimo, upoštevajte:
Morda boste morali izklopiti svoj požarni zid za uporabo Bzeek (ker prihaja z lastnim požarnim zidom). Težave s povezljivostjo sem imel po namestitvi, dokler nisem ugotovil tega.


Prihajajoči naslednji iz Etimbuk Bassey: vaš pametni telefon: uporaba podatkov in poslovne produktivnosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here