Kako odkleniti vaš iPhone 4 z uporabo Gevey sim.

Tukaj je hiter vodič za odklepanje iphone 4, ki delujejo v basebandih 03.10 in 04.10, ki niso tovarniško odklenjeni. Za basebands trenutno ni programske opreme za odklepanje. Za odklepanje sta na voljo dva načina.

1. Kupite uradno odklepanje
Lahko bi naredili hitro google iskanje za to, saj kar nekaj spletnih mest ponuja online odklepanje basebands po precej dostopnih cenah. Vendar ne morem jamčiti za veljavnost več teh mest, zato morate biti previdni.

2. Uporabite Gevey Sim
Gevey SIM odklepanje uporablja interposer SIM, ki sedi med osnovno strojno opremo in kartico SIM, da izvede postopek odklepanja, tako da so iPhone 4 basebands 01.59.00, 02.10.04 03.10.01, 04.10.01 vse neokupne.

Gevey SIM je veliko tanjša kartica SIM, ki jo morate namestiti na običajno kartico SIM, tako da se oba vgradita v nosilec telefona. Ostanite vedno na mestu, da ostane telefon odklenjen.

To je precej zanesljiva metoda odklepanja, vendar je lahko včasih neprijetno, zlasti na območjih z nizko pokritostjo omrežja, saj morate ponoviti postopek odklepanja, če se izgubi signal več kot 2 minuti.

Tukaj je korak-po-korak vodnik za uporabo Gevey sim odklepanja

1. korak : Pokličite 112, nato pa po 2 sekundah

2. korak : Počakajte 15 sekund, nato pa preklopite telefon v način letenja

3. korak : počakajte, dokler ne dobite tega sporočila "No Sim Card Installed"

4. korak : Ko enkrat prejmete to sporočilo, izklopite način letenja. Vaša naprava bo verjetno prikazala "Sim neuspešno" nekaj sekund in potem jo odkleniti sama.

Preberite tudi: Light Phone 2: Zakaj bi za takšno napravo plačali 400 USD?

Povejte mi, če je bilo to v pomoč. Vem, da nekateri bralci to prosijo za svoj račun v Cvrkutati. Oh, in mimogrede, moj iPhone 4S bo prišel ta teden. Jaz že imam pre-vznemirljive jitelje! Nadaljujte s preverjanjem mobilnosti za prvi nigerijski pregled iPhone 4S in Siri!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here