Kako prenašati sporočila WhatsApp med napravami

Vaša zgodovina klepetov WhatsApp je shranjena v pomnilniku telefona. Zato, ko spremenite telefon, ne boste videli starega klepeta. To je žalostno, še posebej, če imate v vaših klepetih resnično pomembne podatke. Vendar lahko prenesete WhatsApp sporočila iz ene naprave v drugo. Evo, kako to storiti.

  1. Ustvarite varnostno kopijo starega telefona: za Android pojdite v Nastavitve> Klepet> Shrani pogovore. Za iPhone pojdite v Nastavitve> Člani> Kopiraj klepete (to sinhronizira vaše klepete z iCloudom). Za Blackberry pojdite na Settings> Setup Media> History. V operacijskem sistemu Windows Phone odprite Nastavitve> Varnostno kopiranje.
  2. Kopirajte varnostno kopijo na svoj računalnik: v sistemu Android je datoteka sdcard / WhatsApp / Databases / msgstore.db.crypt. Na iPhoneu je net.whatsapp.WhatsApp / Documents / ChatStorage.sqlite. Na Blackberry-ju je kartica sdcard / podatkovne baze / WhatsApp / mesagestore.db. V operacijskem sistemu Windows Phone je sdcard / WhatsApp / WinPhoneBackup.
  3. Povežite svoj novi telefon z računalnikom in premaknite varnostno kopijo na kartico SD. S tem boste prenesli WhatsApp sporočila na svoj novi telefon.
  4. Ko prvič zaženete WhatsApp, bo iskal zgodovine klepetov. Upoštevajte, da morate varnostno kopijo kopirati v telefon, preden zaženete WhatsApp.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here