Kako ugotoviti ponarejen telefon Infinix ali baterijo

Z uspehom pametnih telefonov Infinix v Nigeriji in drugod, ne bo presenečenje, da se po vsem svetu lahko pojavijo ponarejeni modeli. Ja. Tako kot imamo lažne / klonirane telefone Samsung, so tudi lažni telefoni Infinix poplavili trg. Ponarejen telefon Infinix ali baterija je zelo podobna prvotnemu elementu. Težko je povedati samo s pogledom. Ampak, če imate natančnejši pregled, boste videli nekaj napačnih funkcij.

Kako prepoznati ponaredek telefon Infinix

Recimo, da želite kupiti telefon Infinix. Kako boste opazili ponaredek iz prvotnega? Najprej najprej povem ljudem, da naredijo malo raziskav, preden pridejo na trg. Bodite prepričani v RAM in notranji pomnilnik. Ponarejen telefon Infinix bo vedno imel manjše količine od prvotnega modela. Spodaj je vodič iz Infinix mobilnosti, ki vam pomaga odkriti lažni telefon Infinix ali baterijo.

  • Pridobite številko IMEI in številko VC. Za IMEI pokličite * # 06 #. Številka VC je navadno napisana pod baterijo. Tiskano je tudi na prodajnem paketu, tako da lahko to storite pred nakupom.
  • Obiščite spletno mesto za preverjanje Infinix TUKAJ.
  • Vnesite številko IMEI in VC.
  • Kliknite gumb Pošlji in počakajte na rezultat.

Pojavi se obvestilo, ali bo telefon, ki ste ga preizkusili, pristen ali ponarejen.

Osebno sem videl Infinix Note 2 z 512 MB RAM-a. Lahko premagate to? Jasno je ponaredek. Ne bodite prevarani kupiti ponaredek telefon Infinix ali baterijo. Sedaj veste, kaj storiti.

Prav tako se glasi: Evo, zakaj bi morali dobiti napravo Blackberry 10

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here