Kako začititi pot s prijatelji in prijatelji

Nigerijci radi potujejo domov za počitnice. Najbolj cenjeni so družina in prijatelji. Ne glede na to, ali vozite v Lagos, Ibadan, Kaduna, Jos, Port Harcourt, Kano ali Benin City, v avtomobilu ni tisto, kar bi morali slišati, ko ste na poti - samo pokvari potovanje in uniči odnose . Ne glede na to, ali se v prometu ujamejo ali se ujamejo ure, lahko velikonočne poti potujejo v zabavo.

Da bi olajšali stres na tej velikonočni, Ford Motor Company ponuja nekaj dobrih nasvetov za potovanje za zabavno in varno vožnjo. Nekatera preprosta avto-ljubezen lahko potovanje naredi bolj prijetno za voznika in potnike. Od vljudnega potniškega bontona do premišljene uporabe novih tehnologij vozil, bodo ti enostavni nasveti srečno srecali družine ali prijatelje v tej sezoni.

Potnikom podelite grand tour . Vaši potniki morda niso vsi seznanjeni s svojo vožnjo. Preprosto jih postavite. Tako kot bi pokazali gosta v vašem domu, kjer je kopalnica, naj potniki vedo o nadzorih, ki jih imajo za zabavne sisteme, sedeže in okna. Določite vire napajanja za telefone in elektroniko, kot so pametne polnilne vmesnike USB na zadnjem delu vozila. Prepričajte se, da imajo vsi potniki vse, kar potrebujejo, pred začetkom potovanja.

Zadovoljstvo utripne dolgčas. Ko se obtičijo v težkem počitniškem prometu, lahko malo pripravi pot. Preden skočite za volanom, kurirajte prihajajočo potovanje s pevskimi založbami, poddaje in avdio knjige, lahko celo prenesete nekaj spletnih razredov. Ustvarite seznam predvajanja. Z zabavnimi in komunikacijskimi sistemi v avtomobilu, kot je Ford SYNC ®, je lažje kot kdaj koli prej, da prinesejo vsebino za vožnjo.

Preberite tudi: ustvarite boljši začetni zaslon s testom #myAndroid Taste Test

Če je voznik gostitelj, je potnik gost. Ne pozabite, da se vozniku zahvalite za obremenitev zaradi visokotlačne počitniške vožnje, olajšajte tovor, tako da prevzamete nekaj svojih odgovornosti. Ponudite, da vam pomagajo plačati gorivo, prinašati prigrizke in pijače ter pakirati avto. Razmislite tudi o tem, kako prinesti nekaj daril ali daril.

Komunicirajte z načrtom poti . Če potujete z družino ali prijatelji, lahko neveljaven stres neprestanih "ali smo še tam?" Pogovorov z gradnjo poti in sporočanjem vaših načrtov. Pogovor o postankih za hrano in odmor v sobi, tako da vsi vedo, kaj lahko pričakujete. Otroci lahko sledijo, sledijo napredku in predvidijo svoje najljubše točke - celo sami razkrijejo čas prihoda.

Ne igrajte pasivnega potnika . Če imate dovolj sreče, da sedite na sovoznikovem sedežu na dolgi poti, pomagajte svojemu vozniku s koristno komunikacijo. Bodite prepričani, da ostanejo pozorni in pazite na prometne znake (poskusite se preveč pogosto vzdržati tweetiranja ali osvežite vaš Feed Instagram vsakih pet sekund). Predvsem pa se izogibajte vsem komentarjem o tem, kako voznik vozi - nihče ni všeč voznikovega sedeža, še posebej, če so prometne razmere stresne!

Odsotnost nadzora. Vsi želimo slišati najljubšo karaoke številko na dolgem potovanju, toda vznemirjen voznik je nevarnost za varnost. Kot vljuden potnik se odložite na svojega šoferja in ponudite za predvajanje DJ-ja ali navigacijo na nadzornem zaslonu, da olajšate delo. Če imajo otroci na hrbtni strani svojo lastno zabaviščno opremo, se prepričajte, da obdržijo "Kolesa na avtobusu" pri ravni hrupa, ki ne odvrača voznika.

Preberite tudi: glas John Legenda prihaja v Google Assistant

Credit : članek, ki ga je poslal Ford Motor Company.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here