Kako nastaviti Google Voice v svojem iPhonu

Google Voice je odlična aplikacija za mednarodne klice, besedila in glasovno pošto. To ni omejeno na pametne telefone Android. Nastavitev na iPhonu je preprosta in se lahko prijavite za številko Google z aplikacijo. Tukaj je, kako nastaviti Google Voice v svojem iPhonu:

  1. Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store.
  2. Zaženite aplikacijo in se dotaknite možnosti Prijava. vendar se morate prijaviti v Google Račun.
  3. Preberite in sprejmite pogoje in pogoje.
  4. Dotaknite se ikone za iskanje in izberite mesto izvora, nato tapnite, da izberete številko Google Voice.
  5. Vnesite telefonsko številko, ki jo trenutno uporabljate. To je, da končate in sprejemate klice. Google bo potrdil vašo številko s pošiljanjem kode.

Google Voice je precej enostaven za uporabo. Obstajajo štirje jezički za uporabo na dnu za klice, sporočila, zapuščanje govorne pošte in branje vaših prepisov sporočil.

Zdaj, če želite klicati in pošiljati besedila v storitvi Google Voice, potrebujete kredit. Če želite dodati kredit v svoj račun, zaženite aplikacijo, nato v zgornjem desnem kotu tapnite ikono Več in nato izberite Nastavitve. Izberite Plačila in kliknite Dodaj kredit. V možnosti Calling Credit lahko dodate toliko kreditov, kot vam je všeč. Izberite svoj Google Račun za plačilo. Prejeli boste potrdilo v mapi »Prejeto«.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here