Kako nastaviti vzorec zaklepanja po meri na napravi Android

To je moja prva različica tedna za Android. To je preprost in naraven konec, ki ga nekateri že uporabljajo, mnogi pa se še vedno ne zavedajo. To je vrhunska varnostna funkcija "non-pincode". To je bolj cenjeno za tiste, ki želijo zakleniti svojo napravo, ne da bi uporabljali kode PIN in privzeto potezo.

Ko sem prvič kupil tablični računalnik, sem iskal preprost način za omejevanje dostopa do naprave. Meni zaklepanje ključa pomeni, da je vsakdo le "potegnite stran" od polnega dostopa do moje vsebine.

Svojo napravo lahko zaklenete z uporabo običajne funkcije za zaklepanje, kodo za prebijanje (še posebej, če je več kot 4 številke) na mojem zaslonu, je delo zame.

Obstajajo številne varnostne aplikacije v Android Marketu, ki imajo lasten ustvarjalnik vzorcev zaklepanja, vendar raje delam z vgrajeno funkcijo. Morda jih bom kmalu preizkusil v pregledne namene.

Torej, vzorčni blokovni sistem Android omogoča ustvarjanje lastnega vzorca zaklepanja namesto privzetega vzorca. Možnost Custom Lock Pattern deluje tako, da preprosto povežete pike (z drsenjem), da oblikujete vzorec zaklepanja.

Če želite aktivirati,

  • Pojdite na »Nastavitve« in izberite »Varnost«,
  • Nato izberite možnost Odkleni vzorec, da nastavite vzorec zaklepanja po meri.
  • Preberite navodila na zaslonu in kliknite / tapnite Naprej
  • Oglejte si vzorec primera in kliknite / tapnite Naprej
  • Narišite svoj osebni vzorec za odklepanje. Nato kliknite / tapnite Nadaljuj
  • Potrdite še enkrat vzorec. Nato kliknite / tapnite Potrdi

Upoštevajte, da zgornja navodila morda ne bodo prikazana natanko tako, kot je predstavljena zgoraj na svoji napravi; vendar je postopek za večino pametnih telefonov in tabličnih računalnikov enak.

Preberite tudi: Reševanje v realnem življenju Nokia N8, ki deluje PR 1.1

Obstaja veliko več nasvetov za Android, ki prihajajo na Mobilnost . Bodite prepričani, da ostanete povezani!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here