Kako Samsung pade na nigerijski trg pametnih telefonov

Samsung so fantje za čudovitim vrhunskim Galaxy S in Galaxy Note serijo, ki so ujeli srca in srce oboževalcev po vsem svetu. Ne moremo dvomiti o kakovosti ali ceni njihovih naprav na segmentu visokega razreda. Sodeč po svojih predstavah, funkcijah, garancijah in garancijah dobivate vsak peni tega, kar plačate, ko kupite te vodilne naprave.

Samsung se je zasežil v Nigeriji. Ljudje povezujejo blagovno znamko in njihove naprave kot premijo. Dobesedno so vrhunci naprav Android v Nigeriji in po vsem svetu. Samsung je najboljši pes na vrhu, in včasih včasih lahkoverna javnost povezuje katero koli Samsung napravo, da je dobro - navsezadnje je Samsung. Ampak vse več in več, uporabniki ulovijo, in se odraža v njihovih nakupnih odločitvah.

Samsung je bil preveč sproščen na spodnjem koncu, sproščujoče naprave s povprečnimi specifikacijami po višjih cenah. In podobno kot TECNO, Innjoo, Infinix, Gionee jedo torto Samsung ne le v Nigeriji, temveč v številnih delih sveta, še posebej po kriterijih vrednosti za denar na dnu piramide. V Gani je na primer TECNO na trgu pametnih telefonov. Samsung je tretji v vrsti.

To je leto 2015 in Samsung še vedno sprosti napravo, kot je Samsung J1 z 512 MB RAM-a! Kaj za!! Seveda so tudi drugi veliki blagovni znamki tako krivci. Sony je primer v točki. Ne razumijo, ali ne morejo spremeniti. Konkurenčne blagovne znamke napihujejo naprave s štirikolesnimi procesorji in 1 GB RAM-a pri podobnih cenah. To je veliko boljši rezultat. Ugotovite, kje potroša potrošnikova denarna sredstva.

Preberite tudi: Tukaj so štiri (4) nadomestne trgovine z aplikacijami v sistemu Android

Primer, ki ga bom predstavil, je bil to, kar se je zgodilo med nedavnim Jumia Mobile Megathon. Bil sem navdušen nad vsakim drugim proizvajalcem, ki je sodeloval - tudi Apple, ki je zelo maligniran, ker je skeptičen in elitist popustil svoje drage pripomočke za 50% popusta. Skica zgoraj je naprava Samsung, ki je dal v Megathon posel. Samsung Galaxy Star 2 Plus nima 3G, ima samo 512 MB RAM in 4 GB notranjega pomnilnika za 17k. Poleg Samsunga smo imeli Innjoo z 2 GB RAM-a, 16 GB notranjega pomnilnika in veliko boljšimi specifikacijami.

Kdo bi v svojem pravem umu kupil Star Plus 2, kjer so bile še druge naprave, ki bolje delujejo, za isto ceno? SMH.

Samsung se mora zbuditi in pospešiti. Svoje nizkoročne naprave zavirajo ali pa nadaljujejo z revolucijo v tem segmentu trga. Potrošniki imajo že veliko možnosti, če ne. Kot pravi Mister Mo, bo boj na razvijajočih se trgih osvojil in izgubil na dnu piramide.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here