Kako preklicati dostop do aplikacij v socialnih omrežjih

Večkrat, ko samo namestimo novo aplikacijo, jo prosimo, da mu damo dovoljenje na Facebooku in Twitterju, zato ga dodelimo, ker želimo uporabljati aplikacijo. Večkrat po tem, ko odstranimo aplikacijo ali pa ne uporabimo aplikacije, pozabimo, da prekličemo ta dostop in to pomeni, da aplikacija še vedno omogoča dostop do vaših Facebook ali Twitter računov.

Ker sem slišal za zaščito sebe na spletu, sem se odločil, da bi morali fantje najbrž imeti ta nasvet priročen, ko odstranite ali prenehate uporabljati aplikacijo, ker lahko aplikacija še vedno dostopa do vseh vaših podatkov, če ne prekličete dostopa.

Če želite preklicati dostop do aplikacij na Cvrkutati, pojdite na stran za spletne aplikacije Twitter.

Če želite preklicati dostop do aplikacij na Facebooku, pojdite na stran za varnost aplikacij Facebook

Upam, da boste resnično vzeli čas, da pregledate vse aplikacije, ki ste jim dali dostop, in videli tistega, ki ga uporabljate, in tistih, ki jih ne.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here