Kako prejemati telefonske klice na telefonu Nokia N8 brez kartice SIM


Vem, da je ta naslov absurden in ne; Ne govorim o klicih prek omrežja Wifi. To se mi je pravkar zgodilo. To je prihodnost mobilne tehnologije. In to se je zgodilo na mojem letnem Nokia N8.

Zgodaj zjutraj sem se dolgčas in pomislil, da preizkusim N8 znova kot svoj primarni telefon za nekaj časa, zato sem dal svojo kartico SIM nazaj v to. Izkusil sem nekaj zamrznitve tu in tam, sem se razočaral in se odločil, da se vrnem v svoje življenje, zato sem iztegnil SIM.

Približno dve minuti po izvleku kartice SIM je moj N8 nastopil z dohodnim klicem podjetja Mobile Development Partner, Jesse! Tam sem sedel za nekaj trenutkov, ko je gledal na telefonski zvonec in SIM, ki leži poleg nje (še nisem ga spustil na drugo mobilno napravo). Wifi je bil izključen. Bluetooth je bil izključen. In v prokletem telefonu ni bilo kartice SIM!

Mislim, tekinologi !

Zbral sem telefon in z Jessejem zamenjal nekaj besed pred izrezom klica, telefon pa je prikazal napako »Connection Error«.

Pustil sem te N8, pobral SIM in ga vstavil v svoj N9, in čez 30 sekund je Jesse poklical nazaj, da zaključimo našo razpravo. Vem, da tega ne bo verjel, ker mu nisem povedal, kaj se je pravkar zgodilo. Hotela sem samo konec klica ASAP in blog o tem.

Povej mi nekaj, kar ne vem! Da; Vem, nisem ti povedal, kako sprejemati klice na telefonu Nokia N8 brez kartice SIM. Ampak vsaj sem jo doživel. Guinnessova knjiga svetovnih rekordov, kje si?

Prav tako se glasi: Kako prikazati svojo sliko kot avatar na blog Komentarjih

Prisežem, da nisem naredil te zgodbe.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here