Kako ne bi pustili, da vaš mobilni telefon pravilno živi

Že leta sem bil evangelist mobilnosti, ki je kdaj in kjerkoli hodil in vadil prednosti, ki jih lahko ostanejo povezani.

Vendar pa se redno spominjam na pomanjkljivosti mobilnosti.

Največji problemi pri mobilnih se pogosto gibljejo okoli ne-osebnih stikov, ki želijo vaš čas, kadarkoli, tudi če je za vas neprijetno. Na primer, ljudje me pokličejo ob 23 uri za nekaj, kar bi se lahko preprosto obravnavalo čez dan. Če ste javna oseba ali priljubljena oseba, se to lahko zlahka razvije v vrtenje.

Biti mobilen vas lahko oropa vašega dragocenega zasebnega časa, vas oropa z intimnostjo z družino in prijatelji ter vam oropa vaš potreben počitek. Z drugimi besedami, vaš mobilnik vam lahko oropa življenje (če ga imate, to je).

Tukaj je nekaj nasvetov, da se ne bi zasužnili na vaš mobilni telefon:

  1. Praviloma osebam in zasebni mobilni številki ne dajte strankam in strankam. Verjetno jih boste obžalovali, ko jih boste imeli v določenem trenutku . Namesto tega jim navedite številko pisarne in vztrajajo, da je vaša mobilna linija za zasebno rabo. Druga možnost je, da imate drugo vrstico, ki jo dajete tistim, ki niso v vašem zasebnem življenju, in namesto tega dajte to.
  2. Uporabite ID klicatelja. Če prejmete klic iz številke, ki ni na seznamu osebnih stikov v zgodnjih in / ali poznih urah dneva, zavrnite klic.
  3. Če imate uradno mobilno linijo, jo izklopite (ali jo postavite na tiho) med počitnicami, zgodnjim in poznim uramom ter ob vikendih
  4. Kjer necesarry in je mogoče, vztrajajo na e-pošti. Velika stvar o e-pošti je, da je manj vsiljiv. Svoje e-pošte lahko upravljate v skladu s svojimi prioritetnimi nivoji. V svetu, kjer vsakdo želi vašo pozornost in jo želijo zdaj, je to odličen komunikacijski kanal. E-pošta vam omogoča, da se ukvarjate s tem, kar je zdaj resnično pomembno, in manj pomembnimi stvari, kot dovoljuje vaš razpored.
  5. Tudi če imate v telefonu e-poštno sporočilo, se spomnite, kdaj je to novo opozorilo o e-pošti zvok, ki vam ga ni treba skokati, da se boste lahko udeležili - seveda vaše delo opravlja nacionalno varnost!
Preberite tudi: Kako se pridružite programu Windows Insider

Nekdo je pravilno rekel, da je res super stvar pri telefonih, če jih pustite pri miru, sčasoma prenehajo zvoniti. Iskreno se strinjam.

Naučite se pustiti svoj telefon sam.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here