Kako narediti najboljše več nalog na Androidu

Prihajajoč iz preprostega, preprostega svetovnega večuporabništva na Belleju, ki je na voljo za družbo Nokia, sem ugotovil, da so izkušnje s sistemom Android na zahtevnejših lokacijah precej manj zadovoljive, kot jih imajo številni drugi.

Na srečo je nekaj Mobilistov bilo prijazno, da bi dali nasvete za najboljše iz več nalog na Androidu. Sam sem dodal prva dva nasveta, vendar upoštevam, da nisem izvedel nobenega od nasvetov, ki so jih prispevali drugi, zato ne morem garantirati, kako dobro delajo. Tukaj gremo:

  1. Pridobite napravo z največjo možno raven RAM-a. Uporabljam naprave, opremljene z 1 GB RAM-a in še vedno so aplikacije za ozadje zaprtih, zato je večji RAM, bolje.
  2. Pridobite napravo brez prilagojene kože. Custom skins, npr. Uporabniški vmesnik Sense, TouchWiz in MotoBlur, vse premaknejo osnovno RAM, preden se vse druge aplikacije začnejo izvajati in imajo prednost pred vsako drugo aplikacijo na vašem mobilnem telefonu. Garantiram za to. Vanilla Android večopravilnost je boljša od različic kože
  3. Pojdite v nastavitve naprave, da onemogočite določene ozadne procese, ki jih ne potrebujete
  4. Ko želite zapustiti aplikacijo, ne uporabljajte gumba »Domov«. Ne razumem tega, ampak poskusite. Kdo ve…?
  5. Prednostne programe in storitve za Peg na vrstico z obvestili. Povedal mi je, da operacijski sistem inteligentno prepozna, da so aplikacije, pritrjene na vrstico za obvestila, pomembne za vas.
  6. Poskrbite, da bodo podatki v ozadju vključeni in vedno vključeni. To lahko omogočite v meniju z nastavitvami.

Tukaj je. Če ste nezadovoljni nad tem, kako večnamenska naprava deluje v napravi s sistemom Android, podajte zgornje nasvete. Če naletite na kakršne koli težave, preprosto objavite komentar spodaj in sem prepričan, da bodo lahko sodelavci iz Androida pomagali.

Prav tako se glasi: Globalni svet tipk na dotik in samodejno popravljanje

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here