Kako posojati zračni čas v Airtel Nigeria

Pred kratkim sem ugotovila, da lahko v omrežju Airtel posojate časovno / kreditno posojilo. Bil sem v iskanju za drugo stvar v celoti, ko sem videl to vrsto in sem samo mislil, da je treba deliti.

Tako deluje, vzemite na primer, da ste v izrednih razmerah in res potrebujete telefonski klic in ni prostora za nakup avdiovizualnega vidika ali morda je prepozno v noč, kaj delate?

To je, če pride ta nova storitev. Omogoča vam, da vklopite čas delovanja na vašem telefonu Airtel brez dejanskega ponovnega polnjenja z milostjo štirih dni, da boste lahko vrnili tisto, kar ste posodili s polnitvijo zneska.

Značilnost te storitve, za katero v resnici ne mislim, da je slaba, je, da je ob oddajanju posojila odšteta 10 Nairajevih storitev. Kot taka, če posojate 200 Naira, boste na svoj račun dobili 180 Nairov z 20 Naira, ki gredo v Airtel.

Če uporabljate Airtel in želite posoditi čas, ki ga potrebujete, je potrebno, da vnesete * 500 * znesek, ki ga želite posojiti # . Na primer * 500 * 200 #, pri čemer je 200 znesek, ki ga želite posojati.

ZAKLJUČEK
Menim, da je to zelo dobra pobuda družbe Airtel, vendar je velika zaskrbljenost, ki jo imam z njimi, ta, da ni bila deležna veliko promocije, kot so drugi paketi, vendar pa mislim, da je to zelo dobra poteza za enkrat. Kaj misliš?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here