Kako inteligentna je najnaprednejša omrežja GSM v Nigiji?

PR fantje v podjetju GloMobile dosledno uveljavljajo svoje omrežje kot najnaprednejše omrežje GSM v Nigeriji. Poleg tega nam povedo, da Glo gradi najnaprednejše afriško omrežje.

Toda kako napredno (branje: inteligentno) lahko to omrežje, glede na naslednje:

  1. Nove aktivirane kartice SIM ne bodo samodejno dodeljene za mobilne podatke. Malo naprednejša omrežja, kot sta MTN in Etisalat, naredita to.
  2. Tudi aktivacija OTA (SMS) za podatke običajno ne deluje. V zadnjem letu sem imel razlog, da poskusim aktivirati GloMoibile GPRS / 3G na številnih karticah s pošiljanjem "Aktiviraj" na 444. Vse, kar dobim, je povratni SMS, ki bo moj zahtevek za aktiviranje obdelan v 48 urah. V vseh primerih se ni nikoli zgodilo. V enem primeru, 4, 320 ur kasneje, ta vrstica še ni bila predvidena
  3. Odpiranje Gloworldove vtičnice za aktiviranje pogosto ne deluje. Obstaja posebna SIM z mano zdaj, poskusi OTA so bili poskusili približno 100-krat brez rezultatov, in SIM je bil Gloworld Opebi trikrat v zadnjih 6 mesecih. Še brez predstave.
  4. Sistem za zaračunavanje storitev Glomobile (še posebej za naročnike naročniških razmerij) ima svoje lastne in redne račune nezakonito (ali nekateri ljudje v Glo namerno prevašajo naročnike

Osebno sem utrujen od tega nereda. Če potrebujete mobilno aktiviranje / zagotavljanje mobilnih podatkov za mobilne naprave, je vaša najboljša stava MTN in Etisalat. Ne; Zain v zvezi s tem ni veliko boljši od Glo. Na koncu boste pošiljali le številne aktivacijske kode in obiskali centre Zain - in če imate srečo, bo vaša vrstica aktivirana.

Preberite tudi: Tukaj je, kako omogočiti varen način v Androidu

Da; to je bolj naključna igra.

Obrnjena stran je, da zaradi težav pri aktiviranju obstajajo relativno in znatno manj uporabnikov za podatkovne storitve Glo in Zain, zaradi česar sta oba relativno stabilna. Vsaj na splošno so bolj stabilne od podatkov MTN. Zdi se, da je tarifa za visoke tarife Etisalat za mobilne naprave v pomoč pri ohranjanju stabilnosti na njihovem omrežju.

Vidiš, ne moreš jesti torto in jo imeti.

Razmišljate o tem, ali omrežje Glo ni tako inteligentno. Ali pa je omrežje tako inteligentno - neučinkovito, veliko bolj inteligentno kot ljudje, ki ga upravljajo (se opravičujem vsem mojim fantom v Glo) -, da osebje ni bilo obešeno, kako naj bi delovalo, kot je bilo predvideno.

Kaj misliš?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here