Kako je Infinix zmešal Beau, imenovan Hot S

Ta trenutek, ko se razburjenje spremeni v razočaranje. Ko je nekdo prelil pesek v vašo garri. Ko se Infinix odloči narediti lepo napravo, imenovano Hot S, nato pa režo SIM2 bodisi za kartico SIM ali kartico SD! Nekako vidim sebe kot Semi-Geek (Elroy in gospod Mo so polni). Ampak zdaj sem bil pretepli, ko gre za nakup naprave - ne enkrat, ampak dvakrat! Morda je čas, da v celoti spustimo oznako Geek in ostati zelo skromni.

Ta trenutek, ko se razburjenje pretvori v razočaranje, ko nekdo vlije v pesek v vašo garri, ko se Infinix odloči narediti lepo napravo, imenovano Hot S, nato pa naredi režo SIM2 bodisi za kartico SIM ali kartico SD!

Torej, sem razmišljal o spremembi moje naprave zdaj za nekaj tednov in tisto, kar sem dejansko želel, je naprava, ki je združljiva z Nigerijskimi LTE omrežji; ima razširljiv pomnilnik, 3 GB RAM-a in 32 GB ROM-a. Vrsta naprave, ki jo gospod Mo pokliče na pametni telefon Super Mid Range. Zdaj zaradi lepe izkušnje z mojim Infinix Note 2 blagoslovljenega spomina, sem se odločil, da bom šel za Infinix Hot S (3 GB RAM in 32 GB ROM različice). Zato sem objavil moj 6-mesečni star 2-letni oglas na spletu. Prodal sem ga za manj kot 9k nakupne cene brez polnilnika prejšnjo soboto. Zdaj vidite, naenkrat nisem bil telefon!

Ker 3GB / 32GB različica Hot S še ni na voljo in ne morem si privoščiti podobnih Gionee M5 +, sem se odločil, da grem po različici 2GB / 16GB, potem ko potrdim s stališča gospod Mo, da gre za Go za Smile in Ntel LTE podatki.

Preberite tudi: Infinix Hot S VS Infinix Hot 3: Pregled kamere

Včeraj sem dal naročilo in naprava je bila dostavljena meni v Ibadanu to popoldne. Bilo je z vznemirjenostjo, da sem odtrgal v embalažo. Ampak vznemirjenje ni bilo čisto dolgo, dokler je bilo nadomeščeno s popolnim šokom in razočaranjem, ko sem ugotovil, da ne morem uporabljati razširljivega pomnilnika z napravo, če želim uporabljati 2 SIM kartice! To se mi že zgodilo z InnJoo One, vendar je to slaba situacija. Kako sem to pogrešal ?! Vem, da imam možnost vračanja naprave v roku 7 dni od nakupa, potem pa v tem času nimam drugega pametnega telefona, ki bi ga celo upravljal. Če se odločim za to, oba scenarija, ki jo vidim, sploh ne izgleda privlačna.

Možnost 1 : Pridobite SD kartico 64 GB / 128 GB in namestite kot notranji pomnilnik za kompenzacijo nizkega ROM-a. Ta možnost, čeprav me pusti z enim SIM / omrežjem in brez omrežja LTE, če ne želim spremeniti mobilnega telefona v eno precej drago brskalnik LTE / samo glasbo / videoposnetek.

Možnost 2: Uporabite LTE SIM in GSM SIM in se zaljubljen v 16 GB ROM!
Ampak mislim, da bi moral prenehati jokati!

Kakorkoli že, obstaja ena jasna lekcija, ki sem se ga naučil zdaj, vprašajte vsa vprašanja, preden začnete za naslednjo napravo, tako da nimate zgodbe, ki se dotika srca, da bi povedali kasneje. Posodabljal vas bom o tem, kar se bom sčasoma odločil storiti. Karkoli je že, bom iskal spremeniti svoj telefon v približno 6-8 mesecev znova.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here