Kako priti GarageBand za Windows PC

GarageBand je avdio program, ki ga je razvil Apple za proizvodnjo glasbe. Aplikacija se je začela januarja 2004, od takrat pa ga je več glasbenikov uporabilo za ustvarjanje dobre glasbe. GarageBand omogoča uporabnikom, da ustvarijo več skladb z vnaprej izdelanimi MIDI tipkovnico, vnaprej izdelanimi zankami, izbiro glasbenih instrumentalnih učinkov in snemanjem zvoka.

Upoštevajte, da je bila programska oprema izdelana za naprave Mac in iOS. Tako uporabniki sistema Windows in drugi operacijski sistemi niso združljivi. Vendar pa obstaja več spletnih mest, ki trdijo, da imajo različico sistema Windows GarageBand. To ni res, saj Apple uradno ni izdal različice GarageBand za Windows.

Vendar to ne pomeni, da ne morete uporabljati GarageBand za Windows. Na voljo je več načinov za GarageBand za Windows. Vendar pa je najvarnejši način za uporabo programske opreme v operacijskem sistemu Windows ustvariti virtualni računalnik Mac (z uporabo programske opreme virtualnega računalnika) na vašem računalniku z operacijskim sistemom Windows. To storite tako:

Koraki za namestitev GarageBand za Windows PC

  • Prenesite in namestite programsko opremo VirtualBox na svoj računalnik. Prepričajte se, da ima računalnik na njem veliko prostora na trdem disku, preden ga namestite.
  • Prenesite kopijo MacOS Sierra v svoj računalnik. Po tem izvlecite vsebino datoteke.
  • Odprite VirtualBox in izberite Novo. To je ustvariti navidezni stroj. Ko jo odprete, mu dajte ime.
  • Nastavite gostujoči OS kot Aple Mac OS X in nastavite različico kot Mac OS X 10.11 ali 10.12. Po tem dodelite toliko pomnilnika, kot je mogoče, do naprave, nato izberite Ustvari virtualni disk zdaj.
  • Izberite Ustvari, izberite nov virtualni disk in izberite Nastavitve. Nato izberite možnost obstoječega navideznega diska.
  • Zdaj pojdite na mesto prenosa Sierra in izberite datoteko Sierra.vdmk. Nato se pomaknite na Dokumente / Virtualne naprave v Raziskovalcu in z desno miškino tipko kliknite datoteko VMX.
  • Prilepite "smc.version =" 0 "" na konec datoteke in jo shranite.
  • Nato pojdite na Nastavitve in izberite Sistem. Tam, Odznači možnost z oznako Floppy.
  • Izberite jeziček Pospeševanje v sistemu, nato potrdite polje zraven Intel VT-x. Nato kliknite na OK, nato pa kliknite zeleno puščico Start, da naložite navidezni računalnik.
Prav tako se glasi: Apple za zagon Ne moti med vožnjo

To bi trajalo nekaj časa, zato naj bo čas. V določenem trenutku bi morali videti zaslon za namestitev Apple, kamor bi morali vnesti časovni pas, nastaviti račun in geslo ter nastaviti komponente.

Ko se virtualni stroj napolni, lahko namestite GarageBand na vašem računalniku z operacijskim sistemom Windows. Vendar, preden namestite GarageBand, naredite naslednje:

  • Odprite terminal na vašem virtualnem računalniku Apple in vnesite naslednje: "./vmware-resolutionSet 1920 1080". To je nastavitev uporabne ločljivosti zaslona.

Zdaj lahko namestite programsko opremo. Zaženite namestitveno datoteko in pustite, da namestitveni program Windows opravi svoje delo. Vendar boste potrebovali Apple ID za prenos iz App Store.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here