Kako prenesti YouTube video posnetke na svoj telefon

Klikni za povečavo

Če imate v lasti mobilno napravo in gledate videoposnetke v YouTubu, si boste morda želeli prenesti nekatere od njih in sem tukaj, da hitro na kratko ogledate glavne odjemalce za prenos YouTube v mobilnih operacijskih sistemih.

1. ANDROID

Tubemate je moja najljubša aplikacija za prenos Youtube in razlog za to je, da ima več možnosti in celo hiter način prenosa. Lahko se odločite za prenos videoposnetkov z različnimi ločljivostmi in celo shranite videoposnetek kot datoteko mp3. Drug razlog, da je odlično, je, da se lahko prijavite v svoj račun Youtube in si lahko ogledate in prenesete iz svojih naročnin.

Prenesi Tubemate

2. SIMBIAN

Zelo dobra aplikacija za prenos videoposnetkov Youtube na vaš Symbian S60V3 & 5, Belle se imenuje Youtube Downloader (samo pojasnilo eh). Ne uporabljam Symbian več, ampak iz pregledov mislim, da bi morali dati tej aplikaciji iti, če uporabljate Symbian.

Download Youtube Downloader za Symbian naprave

3. BADA / JAVA

Če uporabljate operacijski sistem Bada s sistemom Samsung ali uporabljate funkcijski telefon, ki uporablja mobilne aplikacije Java, lahko prenesete tudi program » YourTube«. Lahko prenese videoposnetke v različnih formatih in shranjuje videoposnetke kot zvočne datoteke MP3.

Prenesite YourTube

4. WINDOWS PHONE

Obstaja tudi Youtube downloader za Windows Phone imenovano udownldr . Prebral sem nekaj mnenj o tem in mislim, da je vredno preveriti.

Prenesi udownldr

5. IOS

IOS sem dal nazadnje, ker so vse aplikacije, ki sem jih videl za prenos videoposnetkov Youtube, zahtevalo, da zaprete svojo napravo. Če že imate zaprto napravo, lahko prenesete MxTube v trgovini Cydia. Če imate v svojem napravi prenosni računalnik, ki ne zahteva jailbreaka, ga daste v skupno rabo.

Prav tako se glasi: Ni posodobitve BB10; BlackBerry PlayBook je mrtev

ZAKLJUČEK

Mislim, da to pokriva vse glavne mobilne operacijske sisteme, če imate / uporabljate druge prenosnike, ki niso vključeni v to objavo, jih prosimo, da jih daste v spodnje komentarje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here