Kako preklicati samodejno polnjenje na kredit Glo Borrow Me

Globacomova posojila Borrow Me je storitev, ki kvalificiranim uporabnikom omogoča, da zahtevajo oddajanje storitev Glo na posojilo ob izteku časa. Storitev vam omogoča izposojanje N50, N100, N200, N500 in N1, 000, ki jih boste prejeli ob naslednjem obračunu v določenem obdobju.

Uporabil sem ročno in samodejno posodabljanje vidikov storitve. Oglejte si moje izkušnje z ročnim Borrow Me Creditjem tukaj na MobilityArena.com: Posojite posojila.

Pred nekaj meseci sem se odločil, da bom poskusil tudi samodejno dopolnjevanje. Medtem ko deluje, ima eno motečo slabost: večkrat je zamuda v Gloovem sistemu in vam takoj ne dobijo zaslužka. Celotna zamisel za avto posoja je, da mora imeti uporabnik dostop do časa, ko ga potrebuje. Veliko krat, zakasnitev pomeni, da je eden še vedno, da bi dobili nekaj časa drugače - in potem sistem kreditira vašo linijo kasneje po nujnosti je preteklost. Z drugimi besedami, eden plača za storitev, ki pogosto ne prinaša, ko jo potrebuje.

Sčasoma sem se odločil onemogočiti funkcijo samodejnega prenosa. Če resnično potrebujem kredit, bom to storil ročno. Tukaj je, kaj storiti, da se izognete samodejnemu izposojanju.

Posodobljeno: zaustavitev samodejnega dopolnjevanja na kreditnem portalu Borrow Me
Storitev deluje okoli kratke kode * 321 #.

V zgodnjih dneh, če želite ustaviti storitev samodejnega ponovnega naročila, pokličite * 321 #, nato pritisnite "1" za samodejno izposojanje, nato pa pritisnite "2" za preklic. Glo je kasneje spremenil kodo. Če želite to storiti zdaj, preprosto pokličite * 321 * 9 * 12 #. Morali bi prejemati SMS, ki vas obvesti, da ste se uspešno odjavili iz storitve Auto Borrow.

Prav tako se glasi: Imate težave s telefonom? Molite!

Ne pozabite: pokličite * 321 * 9 * 12 # .

To je to. Delite to objavo s prijatelji in omrežji z uporabo spodnjih delnih gumbov.

PS : Hvala Kadiriju za posodobljene informacije.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here