Kako Blackberry Bold Touch 9900 me je prihranil od norostov

Lawd ve, da sem poskusil. Res sem.

Poskušal sem se s telefonom Nokia N8, vendar sem se znašel, da sem vedno znova kupoval E7.

Poskušal sem z N9, vendar sem poskusil z Optimus Pro, da bi dobil nekaj olajšave. Znižanje, da, ampak olajšanje.

Poskušal sem se z Galaxy S II, vendar sem ga spustil na Xperia Pro, ko se je to pojavilo, čeprav je bila poteza tudi jasna nadgradnja.

Že nekaj časa sem se vrnil na Galaxy S II, vendar pa Lawd ve, da sem se počutil do norosti, ko so dnevi šli.

Potem je BlackBerry Bold Touch 9900 prišel iz naših novih partnerjev s sedežem v Združenem kraljestvu (kdo bo kmalu zagnal telefonsko trgovino), in - oh! Izročitev!

Bogovi mobilnih vedo, da sem poskusil. Uporabil sem standardne klaviature na zaslonu, uporabil sem Swype in mi je všeč. Uporabil sem tudi nekaj drugih alternativ.

Tako dobri kot vsi, me pustijo redno razočarani. Argue o tem, da je Swype hitro. Žal mi je, ampak vse v življenju ni o hitrosti.

Tukaj vnašam na 9900 (ja, v tem članku vnesem ta članek), in me vidiš, da grem na to. Dobra hitrost. Velika taktilna povratna informacija. Manj napak. Manj frustracij.

Hvala Bogom za strojno tipkovnico!

Od takrat sem prestavil vse svoje dejavnosti za vnos besedila, razen Skype klepeta in SMS-a na 9900. Twitter, Facebook, GoogleTalk, WhatsApp, Yahoo Messenger, e-pošta, urejanje dokumentov in opombe - vse to je sedaj udobno s strojno opremo QWERTY.

Želim si, da lahko vse premikam z uporabo mojega glavnega simbola, Glo, na 9900, toda Gloova legendarna epileptična storitev Blackberry me bo obsodila na azil hitreje kot frustracije na zaslonu.

Preberite tudi: Fleksy tipkovnica je brezplačna za omejen čas. Zgrabi se zdaj

Večina pa je dovolj dobro.

Zdaj ne morem več pojasniti tej babi, da je tam, kjer je v sporočilu, ki sem jo poslala, videla "aroganco", mislila sem in zamenjala "tišino", ampak da so me bogovi mobilnih prišli in jo spremenil, preden je prišel k njej.

Predstavljajte si možnosti!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here