Varnostno kopiranje podatkov v napravi Android

Vse o podatkih je danes. Danes bom delil nasvet o tem, kako ustvariti varnostne kopije podatkov v napravi Android.

Aktivno uporabljam telefon s sistemom Android in ponosen sem, da ga lahko manipulira do vsebine mojega srca. Včasih pa vržem stvari. Seveda, preden naredim karkoli, ki vrže moj telefon v zagonsko zanko, jaz vse varnostno kopičim.

Ti nasveti poskrbijo tako za navadne uporabnike kot za naprednejše uporabnike, ki so zakoreninili svoje naprave. Začnimo.

GO Backup

Raven spretnosti : Začetnik do vmesnih uporabnikov
Velikost : 1, 2MB

GO Backup je brezplačno orodje za varnostno kopiranje, ki skrbi za varnostno kopiranje podatkov in se zelo dobro obnovi v sistemu Android. Aplikacijo so izdelali izdelovalci znamenitega zaganjalnika Android - Go Launcher EX.

Ponuja paketno varnostno kopiranje svojih stikov, sporočil, dnevnikov, aplikacij in v bistvu vseh podatkov v vašem telefonu s sistemom Android. Vendar pa sem pred kratkim ugotovil, da morate v telefonu imeti dostop root, preden ga lahko uporabite za varnostno kopiranje podatkov aplikacij.

Zakaj bi ga morali uporabiti
To je zelo čista nenapovedana aplikacija, ki ravno pravi, kar piše na najlažji možni način. Če potrebujete nekaj za hitro varnostno kopiranje podatkov, je to najboljša stvar.

Prenesite Go Backup iz trgovine Google Play

Google Sinhronizacija stikov
Raven spretnosti : vsak uporabnik
Velikost : Prihaja v sistem Android
Cena : brezplačno

Vsakodnevno utripam svoj telefon Android z novimi ROM-ji ali jedri in izgubim stike v procesu. To velja tudi, kadar spremenim svojo mobilno napravo in potrebujem vse svoje 6 let + stikov.

Prav tako se glasi: Čast 6C Pro je isti telefon kot čast V9 Play

S funkcijo vgrajene sinhronizacije, ki je priložena Androidu, sinhroniziram vse moje stike z oblakom. Samo obnovim in tukaj je, kako to storite.

1. Pojdite v Nastavitve
2. Odpri račun in sinhronizacijo
3. Dodajte Google Račun
4. Dotaknite se računa, ki ste ga pravkar dodali
5. Dotaknite se možnosti Sinhronizacija stikov

Po tem, ko ste izvedli 5. korak, so bili vsi vaši stiki samodejno varnostno kopirani v Google Račun in jih lahko dostopate in jih upravljate na //google.com/contacts.

Ne pozabite, da morate redno sinhronizirati, tako da lahko posodobi svoj seznam stikov z novo ustvarjenimi stiki.

Opomba: Ta postopek traja približno 1-2 MB podatkov.

Zakaj bi ga morali uporabiti
To je zelo učinkovit način za varnostno kopiranje stikov. Stike lahko tudi povežete na spletu.

Titanium Backup

Raven spretnosti : posrednik do naprednih uporabnikov
Velikost: 5.6MB
Cena: brezplačno

To je najnaprednejša aplikacija za varnostno kopiranje v Androidu z nešteto možnosti za varnostno kopiranje. Zahteva korenski dostop in izvaja tone dejanj, ki jih druge aplikacije za varnostno kopiranje ne približujejo.

Sistemske programe, nove aplikacije lahko namestite, ko so nameščeni, in periodično samodejno varnostno kopiranje. To je roka navzdol najboljša korenska aplikacija za varnostno kopiranje za Android in če imate napravo, ki je zakoreninjena v napravi Android, morate zagotovo poskusiti!

Prenesite varnostno kopijo Titanium iz trgovine Google Play

Opomba urednikov: spodnji program je priporočil komentator (Noni)

Moja varnostna kopija

Spretnost: Začetnik naprednim uporabnikom
Velikost: 1, 7 MB
Cena: brezplačno

To backup aplikacijo sem dejansko uporabljal že dolgo nazaj, vendar ga je Noni pravkar opozoril v odseku za pripombe o tem. Najboljša stvar v tej aplikaciji je, da ne potrebuje root-ovega dostopa in lahko brez nje podpira aplikacije. Vmesnik ni najbolj lep, vendar še vedno dela, in resno razmišljate o tem, če so drugi preveč težki ali zmedeni za vas.

Prav tako se glasi: Glej prvega potniškega letala na svojem prvem javnem letu

Prenesite varnostno kopijo iz trgovine Google Play

Zaključek

To je to, lahko vedno spustite komentar o tem, katero aplikacijo za varnostno kopiranje uporabljate, če ste uporabnik Android. Če uporabljate drugo platformo a la Symbian ali iOS, bodo vaši komentarji cenjeni tudi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here