Kako so mi pripeljali apps

V redu. Torej običajno ne počnem te vrste objave, ampak to je vikend, da me lahko oprostite. Pred kratkim sem začel vključevati vadbo v svoj dnevni razpored. Posledično poskrbim, da bom vsak dan delal najmanj 20-30 minut. Koliko je zaseden tipičen dan, je ustvarjanje namenskega časa vadbe nekaj, kar je težko začeti ali vzdrževati, ne glede na to, karkoli je to mogoče.

Odločil sem se, da ga bom kril in zadel Google PlayStore, da preverim, katera (brezplačna) aplikacija mi lahko pomaga ohranjati obliko. Sem namestil nekaj, preden sem sčasoma namestil Cardio Workout, ki ga trenutno uporabljam.

Cardio Workout je vadbena aplikacija, ki vam preko video posreduje, tako da dejansko vidite, kako naj bi izvajali trenutno vadbo. Video ne pretaka, ker je del namestitve.

V redu, zato se morda morda pretiravam v zvezi z aplikacijo, ki mi daje abs, vendar sem se vadila praktično skoraj vsak dan v zadnjih dveh mesecih. Tudi vi lahko začnete to delati ne glede na platformo, ki jo uporabljate. Vse je stvar iskanja pravilne vadbene aplikacije, ki ustreza vašim potrebam. Zame je Cardio Workout.

Če uporabljate Android, lahko v storitvi Play Store pridobite Cardio Workout, za druge platforme pa lahko storite Googlov in / ali ustrezno tržno iskanje. Mreža je bila dodana z uporabo Photo Grid in filtera po meri, ki ste ga dodali z Instagram all v Androidu (tu lahko dodate svoje mnenje o tem, kaj delate z mobilno tehnologijo tukaj).

In ja, lahko me pohvalite, kako so mi izvrstni abs. Veseli vikend, Živjo!

Preberite tudi: Razer Blade, MacBook Pro igralnih prenosnih računalnikov

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here