Najbolj vroče: Infinix Hot S Review

Lepota, pravijo, leži v očeh opazovalca. Infinix Hot S je naslednja najboljša stvar v Infinix Hot seriji. Ta naprava je bila uvedena le nekaj mesecev po sprostitvi Infinix Hot 3. Namen je drugačen, zato ne moremo resnično povedati, kaj je motiv za to. Toda nedavna izdaja Infinix Hot 4 nam pove, da je to definitivno razvejana serija. Z veseljem lahko potrdimo, da je odlomek v nomenklaturi prišel tudi z ustreznim premikom paradigme v strojni opremi, funkcijah, dizajnu, programski opremi in celo ceni.

Infinix Hot S je pricier, kot je predhodnik, vendar je to vredno? Spodnja delovna mesta vam lahko pomagajo pri pripravi:

  • Na teh 4G omrežjih lahko uporabite Infinix Hot S
  • Galerija Infinix Hot S
  • XOS Chameleon: pregled Infinix Hot S Software
  • Infinix Hot S VS Infinix Hot 3: pregled kamere
  • Uradni Infinix Hot S X521 Specifikacije & Cena

Zdaj se lahko potopimo v pregled, ki se začne z velikimi prednosti in slabosti.

Ključne funkcijeSlabosti
Izboljšana lepa zasnovaNi namenske reže za kartice SD
Dobra kameraPreveč bloatware
Senzor prstnih odtisovPočasno polnjenje
Celovita programska oprema

Strojna oprema / Design
Kaj imamo tukaj je premik v oblikovanju v primerjavi s prejšnjimi telefoni Infinix. Tanka zgradba z kovinskim okvirjem unibody. Material na strani je bolj poliran in sijoč, v primerjavi s kovino na zadnjem sijaju za boljši oprijem. Na splošno je telefon zelo lahka, debela debela 8, 1 mm pa je ta telefon zelo prijeten za ogled. Sprednja stran tega telefona je preprosta - značilna je pri večini drugih telefonov. Samozavesti objektiv 8 MP se zgibne na zgornji levi strani. Poleg njega najdete ušesni del in blizu leži nekaj senzorjev in sprednja LED bliskavica.

Preberite tudi: Ekskluzivne fotografije in roke s prihajajočim Infinix Note 2 LTE

Najlepša stran, zadnja stran. Vidite 13-milimetrski objektiv, dvojno LED bliskavico, optični bralnik prstnih odtisov. Na levi strani je na levi strani odvodni prostor, ki lahko vzame dve SIM kartici ali eno kartico SIM in micro SD kartico. Na desni strani imamo ključ za vklop / zaklepanje in prostorninske rockerje.

Na vrhu Infinix Hot S najdemo samo avdio vtič, medtem ko na dnu vidite dva zvočnika, ena na levi deluje kot mikrofon. Ta telefon je dobro videti in ročaj. Veliko posnemanje iz originalnega Infinix Zero - uporabniki telefona se lahko nanašajo.

Programska oprema
Infinix Hot S je funkcija, napolnjena s programsko opremo. To je tudi prvi telefon, s katerim lahko zaženete novi XOS Chameleon na osnovi Android 6.0 Marshmallow. Več lahko preberete v celotnem pregledu programske opreme.

Prikaz in večpredstavnost
Ta telefon ima 5, 2-palčno ploščo z ločljivostjo 1, 280 x 720 pri 320 ppi. Zaslon je resnično oster z bogatimi barvami. Kot smo videli na mnogih drugih telefonih Infinix, smo našli aplikacijo Miravision, ki se uporablja za spreminjanje prikaza. Tu ni nobene zaščite z Gorilla Glass, vendar so koti gledanja odlični. Ta zaslon odlično reproducira barve, vendar je berljivost sončne svetlobe zelo slaba, če ne zmanjšate svetlosti na vsaj 50%.

Dva zvočnika na dnu lahko zavede, da mislite, da ta telefon ima dvojne zvočnike, vendar to ni tako. Na levi strani je mikrofon. Medtem je predvajanje zvoka na tem telefonu precej dobro, čeprav ni spektakularno. Pri najvišji glasnosti je visokotlačni čopič, a na splošno je v redu. Uporaba slušalk močno izboljša kakovost zvoka.

Preberite tudi: Kako premakniti svoje stike BBM brez ponovnih zahtev za prijatelje

Enako velja za predvajanje video posnetkov na tem telefonu. Z dobrim prikazom, dostojnim zvokom in dobrim programom, kot je MX Player, boste morali uživati ​​v gledanju videoposnetkov na tem telefonu.

Kamera
Infinix Hot S nosi zadnji objektiv 13, 3 MP in 8, 3 MP za selfije. Obstaja dvojna LED bliskavica in mehka bliskavica za samozavest. Za zadnje slike, posnete doslej. Kakovost je res ostra. Objektiv prevzame veliko podrobnosti, barve preveč. V nekaterih posnetkih se zdi, da je preveč barve. V temnih prostorih utripa dobro, čeprav so nekateri posnetki preveč zamegljeni. Celovit pregled kamere lahko najdete s primerjavami. TUKAJ.

Večopravilnost / uspešnost
Imeli smo grenko sladko doživetje v tem vidiku Infinix Hot S. Performance, imamo izkušnjo smash grab. 90% časa, ta telefon teče hitro in drsi skozi aplikacije. Do točke, ko se odprejo aplikacije začnejo znova zagnati. Včasih telefon samo zamrzne. Pri močni uporabi se telefon nekoliko segreje. Čeprav ni tako vroč kot vrelišče. Med polnjenjem in hkratnim pritiskom na slušalko segreva tudi toploto. Spodaj so rezultati testov iz aplikacij Antutu in Quadrant.

Življenjska doba baterije
Infinix Hot S ima baterijo 3000 mAh. To vas bo popeljalo skozi dan redne uporabe. Moja redna uporaba je zajela: dve SIM-kartici nameščeni, stalna 3G (e-poštna sporočila sinhronizirajo in klepetajo aplikacije vse aktivne), 3-4 ure vroče točke in 2 uri predvajanja filma. Spodaj so prikazi zaslona rezultatov preskusa akumulatorja. Telefon bo potreboval nekaj časa, da bremenite od 5% do 100% - skoraj 3 ure.

Prav tako se glasi: kako prepoznati ponaredek telefon Infinix ali baterijo

Razno
Ta telefon nima zadaj osvetljenih kapacitivnih gumbov. Ima USB OTG, ki dobro deluje. Na tej napravi je jasnost klica dobra. Med težko uporabo se telefon nekoliko segreje. Vesel sem, da lahko priključite na 4G, 3G ali Auto 4G / 3G / 2G. Občasno boste obveščeni o močno intenzivnih aplikacijah v telefonu.

Infinix Hot S Review: končne besede
Infinix Hot S je nedvomno lepa naprava. Izbriše vse škatle, ki jih potrebujete v katerem koli pametnem telefonu. Cenik je upravičen, v primerjavi s funkcijami, ki jih prinaša tabela. Ceno bi morali kriviti več o gospodarskem položaju v Nigeriji. Na splošno, če sta fotoaparat in medij vaša stvar, in potrebujete eleganten, priročen telefon zase ali bae. Moral bi pogledati v to smer.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here