Hot Big Teen: Infinix Hot Note X551 pregled

Infurix Hot Note, ki je bil nagrajen in zasmehovan kot Jim's Big Thing, se je kot velik fant pojavil v velikih rokah in se je prilegal v velike roke, zdrsnil v velike žepe, medtem ko je bil ponujen po dostopni ceni. Prihaja kot zaslužna nadgradnja Infinix Hot, ki prihaja z večjim zaslonom, večjo baterijo itd. Ali je večji nujno boljši?

Če pogledamo njegove ključne značilnosti:

 • 5, 5-palčni HD IPS zaslon s 720 × 1280 slikovnimi pikami (320 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat
 • Nabor čipov MediaTek MT6592 z osmoščilnim 1.4GHz procesorjem Cortex-A7, Mali 450-MP GPU in 1GB RAM-a.
 • Kamera s samodejnim ostrenjem 8MP z LED bliskavico, s številom pikslov 3840 x 2160 in z video posnetkom 1080p.
 • 2MP prednja kamera, s številom točk 1929 x 1080 pikslov in snemanjem video posnetkov 480 pik.
 • Popolnoma razdeljena notranja pomnilna enota 16 GB (11 GB uporabna).
 • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
 • 4000mAh baterija, ki se ne more odstraniti s hitrim polnjenjem
 • Funkcija polnjenja USB za druge naprave.

Glavne pomanjkljivosti

 • Sprednja kamera ne pokriva širokega kota.
 • Sprednji okvirji so preveliki
 • 2 GB RAM-a bi bil bolj cenjen.

Preberite celotne podrobne specifikacije Infinix Hot Note, naše izkušnje Infinix Hot Note Hands in Infinix Hot Note Unboxing.

Strojna oprema in dizajn:

Telo Infinix Hot Note je izdelano iz plastike z gladkimi in zaobljenimi robovi. Zadnji pokrov izgleda kot kovina, toda ko ga odpirate, se zavedaš tanek plastičnega materiala, ki ga bo potrebno skrbno ravnati, da se ne bi zlomil. Prednja platišča so še posebej velika, v primerjavi z najnovejšimi modeli telefona. Prevzamejo preveč prostora. Infinix bi resnično moral narediti zadnji pokrov debelejši in izvajati veliko manjše okvirje, potem pa gledati na ceno, ne moremo resnično zahtevati več. Na desni strani so gumbi za napajanje in glasnost. Akumulator 4000 mAh na hrbtni strani je tesno zaprt. Na vrhu je 3, 5-milimetrski priključek za slušalke, medtem ko sta polnilna vrata in mikrofon na dnu.

Preberite tudi: Premium Rush: Asus Zenfone 2 Review

Programska oprema in prikaz:

Tukaj imamo Android version 4.4.2 KitKat, očiščen in zelo podoben tistemu, ki je v Infinix Hot. V to čudovito napravo je vgrajena kontrola Gesture, vključno z:

 • Dvakrat se dotaknite, da se zbudiš.
 • Hitri začetek, ki vam omogoča odpiranje določenih aplikacij, tako da naredite poteze na zaslonu
 • Mavrični odgovor: odgovorite na klic tako, da roke mahnete preko senzorja.
 • Nenamerno Način za zaklepanje telefona, ko drsi v žep, in še več.

Vgrajeni 16 GB pomnilnik je popolnoma razdeljen kot običajno, pri čemer je uporabniku na voljo približno 11 GB.

Opazil sem, da so najnižje nastavitve svetlosti za to napravo zelo majhne - tako slabo, da telefona ne morete uporabljati na prostem. To je dober način za varčevanje z baterijo in ga lahko rahlo povečate, če ga želite uporabiti, kot želite.

Na lestvici od 1 do 10 bi prikazovalnik prikazal kot 7. Ločljivost zaslona je 720 x 1280 pikslov s 320 PPI. Kot take so pisave še posebej velike na tem telefonu. Velik, jasen zaslon omogoča branje in brskanje po spletnih straneh zelo privlačne za oči.

Fotoaparat:
Infinix Hot Note je opremljen z 8MP kamero, ki ima dostojen izhod. Slike so tisto, kar bi pričakovali od običajne kamere 8MP - ne slabe in neizmerne. Slike so ostre na dobro osvetljenih področjih in malo zamegljene na temnih področjih. Programska oprema kamere je opremljena z veliko funkcijami, od katerih so nekatere lahko aktivirane v različnih nastavitvah: različne načine snemanja, lepota obraza, panorama, več kotov, plus več slik, ki jih lahko uporabite za dodajanje učinkov vašim slikam. Obstaja tudi Gestura, posneta za posnetke, ko naredite znak za roko in glasovno zajemanje. Recimo, "Capture" ali "Cheese" in snaps.

Ta mobilni telefon ima 2-metrski strelec spredaj, ki ima zmerno dobre selfy. Razočaran sem, da ne pokriva širokega kota. Pravzaprav se zdi, da Infinix telefon še nima funkcije.

Prav tako se glasi: Hands-on pregled in foto galerija: TECNO Phantom 5

Multimedija:

Predvajanje glasbe je dobro. To ni slabo, vendar ne izjemno, tako z zunanjimi zvočniki, kot tudi z uporabo slušalk. Predvajanje videoposnetka je prav tako prijetno prijetno s slačenim 5, 5-palčnim zaslonom ali dolgotrajnim trajanjem baterije. FM Radio ima tukaj tudi FM spremljanje.

Izvedba:

Zdaj pa na eno od najlepših točk tega telefona. Hitro je! Okta-jedrni procesor je zdrsnil skozi vse aplikacije in igre, ki sem jih preskusil. Pobiranje mojega Gionee M2 se zdaj počuti tako nerodno in stara šola. Oglejte si rezultate svojih testov AnTuTu in Quadrant.

Imamo 1 GB RAM-a za večopravilnost, kar ni tako slabo, čeprav bi cenili, če bi imel telefon dodaten 1 GB.

Življenjska doba baterije:

To je ena prodajna točka Infinix, ki se uporablja za oglaševanje tega telefona, zato smo ga testirali in z veseljem sporočamo, da ni razočaral. Polnila sem jo 100% in jo uporabila dva in pol dni preden je šla. V tem času sem ga dosledno uporabljal za obdobje 14 ur. 3G je trajal ves čas in vsi prihranki energije so bili izklopljeni. Svetlost je bila nastavljena na približno 10%. Življenjska doba baterije je super! V povezavi z načinom varčevanja z energijo in vgrajenimi načini za varčevanje z energijo, lahko iz njega iztisnete še več časa.

Kot da to ni dovolj, Infinix Hot Note zaračuna hitro! Zahteva, da morate uporabljati polnilnik in USB-kabel, ki ga prenašate, da bo deloval. Polnjenje s 3% na 100% je trajalo točno 2 uri, za razliko od Gionee M2, kjer morate počakati skoraj 4 ure, da dobite polno ceno. Odlične stvari iz Infinixa!

Razno:

Reže za 2 SIM na Infnix Hot Note so 3G omogočene in jih je mogoče preklopiti. Jasnost klica je v redu. Spletno brskanje je razmeroma hitro. Osvetlitev ozadja za navigacijske gumbe je odsotna, vendar pa brez tega lahko storim.

Preberite tudi: fMobi je zdaj na voljo za Symbian S60 5. izdaja

Privzeto se lahko ta telefon uporablja kot električna banka, tako kot Gionee M2. To sem odkril med testiranjem funkcije USB OTG. Samo priključite svoje druge pripomočke, da jih napolnite s to meso 4.000 mAh baterijo.

Nazadnje, vendar nenazadnje, v nastavitvah z imenom Hot Knot imamo tudi odlično funkcijo. Sem se naučil, da je nov način deljenja datotek. Upajmo, da bomo naleteli na drugo napravo s funkcijo in jo pustili zmanjkalo.

Končna razsodba:

Infinix Hot Note predstavlja velik teen. Ta vrsta novinca, ki vstopi v šolo z veliko zaupanja, polna pametov, pekočih najbolj vročih otrok in zavist za svoje kolege. Na splošno je odličen telefon. Poleg nekaj težav z zasnovo in 1 GB RAM-a, ni nič drugega, če ne želite, da se ta telefon ne zanima. Ponuja vam odlično življenjsko dobo baterije, hitro polnjenje, kjer vam ni treba čakati na starost, ki vam zaračuna telefon, in super hitrost delovanja.

Osebno me premakne telefon, ki ponuja odlično življenjsko dobo baterije in zato uporabljam Gionee M2. Vedno rečem:

"Nobena razlika med lepim dekletom brez možganov in pametnim telefonom z slabim trajanjem baterije ni."

To je telefon, v katerem sem zelo zadovoljen 8-). Če potrebujete telefon, ki ga lahko uporabljate za brskanje, preberite veliko, igrajte igre gladko in uživajte v svojih filmih, ne da bi skrbeli za vzdržljivost baterije, potem pa ne glej več.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here