Visoko uspešne spletne strani so drage

Vem, da je prišlo do tega vtisa, da so spletne strani poceni za zagon in da ne potrebujete veliko za poslovanje na internetu. Od leta 2004 sem upravljal nekaj uspešnih spletnih strani in vam lahko povem, da je to laž. Dejansko je res, da je začetek poceni, vendar ne morete voditi zelo uspešnega spletnega mesta brez vaših stroškov.

V svetovnem merilu Wikipedija je nedvomno ena najuspešnejših spletnih strani na svetu. Zjutraj sem prebral, da je Wikipedia letos porabil 27 milijonov dolarjev. Wikipedija je edina neprofitna organizacija na spletnih straneh Top 40 na svetu, ima 19 milijardi ogledov strani na mesec, in naj bi delovalo na proračunu v primerjavi z vsemi ostalimi na tem seznamu.

Nigerijske uspešne spletne strani

V bolj lokalnem obsegu dvomim, da imajo mnogi ljudje dobro predstavo o tem, kaj stane za zagon spletnega mesta, kot je MOBILITY. Ali Nairaland. Ne; ni poceni. Ker postanejo spletne strani uspešnejše, povečan promet pomeni večji vpliv na gostiteljski strežnik. Zato je treba strežnike nadgraditi znova in znova. To je denar. Izkušene tehnične roke je treba najti ali skleniti pogodbe, da se prepričate, da stvari potekajo gladko, saj spletna stran postane večja in morda bolj zapletena. Tudi drugi netehnični stroški se bodo povečali.

In če bodo ta spletna mesta še uspešnejša, morajo biti njihovi proračuni za delovanje višji. Tako deluje. Tukaj je, kako to deluje znova: začetek spletne strani je lahko relativno poceni, vendar vodenje uspešne spletne strani ni .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here