Vrhunski pametni telefoni in življenjska doba baterije

Pri izbiri pametnih telefonov bi morala biti življenjska doba akumulatorja ključni dejavnik za vas. Kakšna bi bila uporaba mobilnega računalnika in multimedijske naprave, ki zmanjkuje sokova po nekaj urah na cesti ali na prostem?

To je razlog, zakaj se sprašuje, kdaj proizvajalci izdelkov odtegnejo eno od tistih, ki so se zmešali, kot je polnjenje baterij majhnih zmogljivosti v zmogljivih pametnih telefonih.

Predstavljajte si 3, 5-palčni zaslonom na dotik z WiFi, GPS, HSDPA, neverjetnimi multimedijskimi zmogljivostmi in programsko opremo, presenetljivo kamero, ki jo podpira majhna baterija 950mAh. Resno. Seriou- frigging-samo. Ja, enaka zmogljivost baterije kot originalni Nokia N95, in vsi vemo, kako je šlo (beri: bilo je katastrofalno), oh in N95 je imel samo 2, 6-palčni zaslon, brez dotika.

To so bile besede Rite El Khoury, ki je sodelovala na spletni strani Symbian-Guru.com in izrazila njeno frustracijo pri pregledu predprodukcijskega modela prihajajočega Sony Ericsson Satio.

Vse kar je manj kot 1450 mAh na vrhunskem pametnem telefonu, ki naredi vse, še posebej tiste z velikim zaslonom na dotik, 5 mega-pixel fotoaparat, HSDPA, Wi-Fi in GPS, ne bo storil.

Za primerjavo, drugi vrhunski pametni telefoni, kot sta Sony Ericsson Xperia X1 in Nokia E90, imata baterijo 1500 mAh in upravljata dobro življenjsko dobo baterije.

Preberite Rita's Sony Ericsson Satio pregled - 7 stvari, ki sem jih sovražim.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here