Hexal Place uvaja paket N80,000 za spletno stran in paket za oblikovanje identitete znamke za podjetja

Pomen spletnih strani za podjetja ni več mogoče poudariti, Mala. Srednje in velika podjetja, ki se zanimajo za rast svojih blagovnih znamk, morajo imeti spletno prisotnost. Z več kot 89 milijoni dnevno aktivnih uporabnikov interneta v Nigeriji, obstaja velika priložnost, da podjetja uspevajo, tako da so dostopne ciljnim strankam, ki jih želijo služiti.

Te dni ljudje uporabljajo internet, kot so uporabljali telefonski imenik. Preprosto iskanje v Googlu je potencialna stranka, ki mora vedeti vse o svoji organizaciji in ponujenih storitvah. Spletno mesto med drugim daje vašemu podjetju legitimnost, prepoznavnost in potencialne generacije.

Hexal Place, agencija Digital Media, ki temelji na Lagosu, se je zavezala, da bo podjetjem pomagala približati svojemu svetu, pravkar začela oblikovati spletno stran in oblikovati blagovno znamko za majhna in srednje velika podjetja .

Ta paket bo omogočil naročanje poslovnih vprašanj, da bi dobili zasnovo logotipa, ime domene (.com.ng) z možnostjo nadgradnje, oblikovanje spletnega mesta, vizitke, 1-letno spletno gostovanje, oblikovanje pisemskih sporočil, delovna e-poštna sporočila, programska oprema za optimizacijo iskalnikov in dodatnih 1 teden dodatne podpore za samo 80.000.

"Mi uvajamo ta paket zaradi naše zavezanosti povezovanju podjetij v svoj svet, kjerkoli in kadarkoli so na spletu. Internet je tržni prostor vsakega podjetja, bodisi majhnega, srednje velikega ali velikega, ki ga je treba vključiti in biti del tega podjetja. Naša naloga je, da je to čim bolj enostavno in cenovno dostopno "- Olamide Egbayelo, glavni strateški direktor podjetja HexalPlace.

Če še nimate spletnega mesta in identitete znamke za vaše podjetje, začnite z nami danes preko www.hexalplace.com/sme ali pa preprosto pokličite 08123404756.

Preberite tudi: To so najboljši HDTV-ji, ki jih lahko kupite v letu 2018

Sledite Hexal Place na:

  • Twitter: www.twitter.com/hexalplace
  • Facebook: www.facebook.com/hexalplace
  • Instagram: www.instagram.com/hexalplace

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here