Tukaj je, kako igrati igre z Androidom na vašem računalniku

Ena stvar, ki jo imajo uporabniki Android, je igranje iger. Vendar včasih morda ne boste imeli možnosti, da igrate igre na telefonu s sistemom Android. Tukaj je možnost za vas: igrajte igre z Androidom na vašem računalniku! To je enostavno narediti in obstaja več načinov za to. Tukaj so načini igranja iger za Android na osebnem računalniku:

Bluestacks: operacijski sistemi Android in Windows imajo enako funkcijo: delujejo kot posredniki med programsko opremo in strojno opremo. Vendar to počnejo na različne načine, kar pomeni, da v operacijskem sistemu Windows OS ne morete zagnati aplikacije Android. Tukaj prihaja Bluestacks. Bluestacks je emulator, ki se nahaja na vrhu operacijskega sistema gostitelja in upravlja različico gostujočega operacijskega sistema.

Upoštevajte, da ne bo vedno delovala. Emulatorji na splošno so neverjetni pri emuliranju Androida v operacijskem sistemu Windows, vendar obstajajo nekatere funkcije, ki jih vaš emulator ne more narediti. Na primer, nekatere igre zahtevajo fotoaparat, vendar nekateri emulatorji ne morejo uporabljati fotoaparata. Torej, tam imaš. Najboljša možnost, ki jo imate, je igranje iger na vašem pametnem telefonu Android. Ampak, hej, Bluestacks obljublja 96 odstotkov združljivosti aplikacij in 86 odstotkov kompatibilnost iger, zato je vredno poskusiti.

Tukaj lahko storite naslednje: pojdite na spletno mesto Bluestacks.com in prenesite aplikacijo. Dajte ji prostor za shranjevanje podatkov, nato pa ga namestite. To je vse. Ko prvič zaženete Bluestacks, vas bo pozval, da dovolite uporabo aplikacije App Store. Prav tako boste morali dati podatke o vašem računu Google. Ko to storite, lahko v računalniku zaženete igre Android v računalniku v oknu Bluestacks.

Preberite tudi: Nigerija je najhitreje rastoča mobilna oglaševanja v Afriki

Obstaja še ena možnost, če ne želite Bluestacks. Lahko namestite ARC Welder, ki v programu Chrome za Windows, Mac OS X in Linux postavlja čas izvajanja aplikacije. Vse kar morate storiti je, da vnesete datoteko APK igre, ki jo želite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here