Kako narediti video posnetek

Časovni zamik je dolg video posnetek v krajšo različico. Pogosti primeri videoposnetkov za časovni zamik vključujejo gibljejoče se oblake, sončni zahod, premikanje prometa in rastoče rastline. Videoposnetki s časovnim zamikom so odlični za objavljanje na spletnih mestih za skupno rabo videoposnetkov, kot sta Instagram, YouTube in tako naprej, saj se jim zdi precej super ogledovanje. Ustvarite lahko svoj videoposnetek, ki ne presega vašega videoposnetka, s svojim videoposnetkom. Vse, kar morate storiti, je, da telefon postavite na eno mesto v daljšem časovnem obdobju.

Če želite, da videoposnetek zapade, morate telefon dolgo časa postaviti v brezhibno mesto. Zato boste morda želeli uporabiti stari telefon, ki ga ne uporabljate več. Tako ne bi bilo treba brez telefona. Očitno bi potreboval telefon z dobro kamero. Toda najpomembnejša stvar, ki jo potrebujete, je aplikacija za časovno zakasnitev, razen če ima telefonska kamera že funkcijo. V tem primeru odprite fotoaparat, preklopite način fotoaparata na Time Lapse ali Hyper Lapse. Če telefon nima te funkcije, ne skrbite. V trgovini Google Play je nekaj primernih aplikacij za pretakanje.

Zdaj, da video posnetek zapeljete, potrebujete predmet. Vse, kar se premika počasi, je dober predmet. To bi lahko bilo gibanje oblakov, stavbe, ki je zgrajena, nastavitve sonca ali prometne ulice. Za nastavitev telefona potrebujete tudi stabilno mesto. Stojalo z nosilcem telefona je v redu, vendar ga dejansko ni treba uporabljati. Lahko uporabite dobesedno vse, kar bi podpiralo vaš telefon.

Prav tako se glasi: Glo's "lying" BlackBerry storitev za stranke

Nekatere aplikacije vam omogočajo, da prilagodite interval okvirja in hitrost. To je količina časa med posneti okviri. Za kratke videoposnetke boste potrebovali krajše intervale in za daljše videoposnetke boste potrebovali daljše intervale. Ko imate vse nastavljeno, je vse, kar morate storiti, hit Record in počakati. Za najboljše rezultate zapisujte že dolgo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here