Torej, tukaj sem dobil BBM prilagojen PIN

Pred nekaj dnevi je BlackBerry napovedal prihod PIN-ov po meri in drugih funkcij na svojo storitev BBM (BlackBerry Messenger). Danes, kot se pretvarjam, da sem jaz, sem se odločil, da tudi če ne morem privoščiti prilagojenih avtomobilskih plošč, zagotovo lahko privoščim brezhibno ($ 1, 99) N400 mesečno za prilagojen PIN BBM. Kaj je celeb brez vsaj enega po meri?

Postopek je trajal le nekaj minut. V trgovini BBM sem se odločil za "PIN po meri", s katerim sem se strinjal s pogoji (ki jih nisem prebral) in nadaljeval nakup. Moja transakcija z lokalno banko je dobro delovala.

Smernice so me nato obvestile, da mora biti PIN po meri od 6 do 8 znakov. Vključuje lahko številke, črke, podčrtaje, pomišljaje in mora vključevati eno podčrtaj, pomišljaj ali črko med G do Z.

Ni problema. Imam natančno PIN po meri, ki sem si ga želel: Moverick .

Da; Zdaj se mi lahko pridružite na BBM. Prijetna stvar je to: prilagojen BBM PIN se ne spremeni, ko eden preklopi na telefone, tako da, dokler obdržim mojo naročnino, lahko kdorkoli, ki bi se mi pridružil na BBM, to lahko stori s tem istim kodo PIN.

Si slišal, da si rekel, Cool? Da; zelo kul. Ni lahko biti celeb abeg!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here