Izbris podatkov o aplikacijah za iPhone

IPhone je zdaj eden izmed najbolj priljubljenih pametnih telefonov na svetu. Kljub velikemu delu, ki ga je Apple postavil vanj, pa je še nekaj resnično osnovnih problemov, ki bi lahko naleteli na iPhone. Na primer, nekateri iPhoni imajo nizko shranjevanje. Eden od razlogov za to je mapa druge. Večina vaših aplikacij za iPhone je tukaj

iOS posamično zazna vsako vrsto datoteke, ki je shranjena v iPhonu ali iPadu, nato pa jih v razdelku »Nastavitve« razvrsti v razdelek »Shranjevanje«. Te kategorije vključujejo fotografije, aplikacije, dokumente itd. Katera koli datoteka, ki ne sodi v te kategorije, spada v mapo Drugo. Težava je, da ta mapa zbira veliko datotek, zato zasede veliko uporabnega prostora. Obstajata dve možnosti za čiščenje teh podatkov. Podatke aplikacije lahko izbrišete, zaradi česar morate odstraniti aplikacijo in jo znova namestiti. Lahko tudi brisanje vsebine vašega iPhone-a. To bi pustilo aplikacije nameščene, vendar bodo podatki izginili.

Če želite izbrisati podatke o aplikacijah za iPhone eno za drugim, storite naslednje:

  1. Pojdite v Nastavitve> Splošno> Uporaba
  2. Prikazal se bo seznam z vsemi nameščenimi aplikacijami, skupaj s porabo podatkov.
  3. Dotaknite se aplikacije in prikaže se velikost skupaj s porabo podatkov aplikacij v razdelku Dokumenti in podatki.
  4. Poiščite možnost Izbriši aplikacijo na dnu strani. Dotaknite se, aplikacija pa bo skupaj z njenimi podatki v celoti izbrisana iz naprave.
  5. Zdaj, ponovno namestite aplikacijo iz trgovine App Store.
Preberite tudi: Foto: Tukaj je tisto, kar izgleda novi uporabniški vmesnik Innjoo

Zdaj, če ne želite izbrisati aplikacij, lahko še vedno izbrišete svoje aplikacije Druge mape. Upoštevajte naslednja navodila:

  1. Najprej varnostno kopirajte podatke na iCloud ali kjerkoli drugje.
  2. Ponastavite svoj iPhone ali iPad tako, da odprete nastavitve> Splošno> ponastavitev. Nato tapnite na Zbriši vse vsebine in nastavitve. Potem počakajte, da se postopek zaključi.
  3. Ko je proces končan, obnovite podatke iz varnostne kopije. Zdaj bodo obnovljeni samo podatki o aplikaciji; datoteke z aplikacijami in piškotki se ne bodo vrnili.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here