Tukaj je zmagovalec nagrade OUKITEL K6000 Plus MobilityArena

V MobilityAreni je bil zanimiv mesec. Avgust je bil še en mesec, zdaj pa smo pripravljeni z imenom našega zmagovalca OUKITEL K6000 Plus Giveaway .

V preteklih letih smo izvajali več poklonov na MobilityArena.com. To je prvič, da uporabljamo sistem, ki nagrajuje čisto trdo delo (brez faktorja sreče), in moram reči, da je bilo zelo zanimivo.

Od tistih, ki so začeli od začetka, a se sprostili do zadnjega tedna, ko so se zbudili, da bi se nadomestili za izgubljeni čas, tistim, ki so bili odvisni od čiste sreče in božanske naklonjenosti, ko so bila pravila jasna, da je darilo temeljilo na nagradni sistem, nekaterim "pametnim" osebam, ki so poskušale igrati sistem. Potem so bili tisti, ki ne sledijo pravilom in so bili aktivni, ne da bi bili registrirani.

Veliko dejavnikov vpliva na uspeh in neuspeh. Obstaja tudi široko paleto človeškega vedenja in odzivov. Če pogledamo podatke iz našega tekočega izdaje, se razkrivamo.

Nenazadnje se je darilo končalo in čas je, da napišete ime osebe, ki pelje domov s pametnim telefonom OUKITEL K6000 Plus. Od začetka akcije je trdo delal in ostal dosleden. In on je dobil veliko več MobilityPoints kot kdorkoli drug v igri (imam več kot ima, potem pa se ne kvalificiram). Torej, kdo je naš dobitnik nagrade OUKITEL K6000 Plus?

* Boben roll *

OUKITEL K6000 Plus nagrajevalec nagrad

Z velikim veseljem sporočam, da je Araoye Gbadebo zmagovalec tega darila. Čestitam. Igrali ste dobro in zaslužili si zmago. Tukaj je bilo, kako je Araiye dosegel proti najbližjim tekmecem ***:

  1. Araoye Gbadebo : 1, 233
  2. Deji : 544
  3. Kaylese Emele : 491
  4. Sulejman : 303
  5. Nwachukwu Augustina : 283
Preberite tudi: Kylie Jenner je model luksuzne slušalke znamke Apple

*** izključili smo člane ekipe MobilityArena iz tega grafikona.

Araoye bo prejel e-poštno sporočilo, ki nam bo uradno čestital o njegovi zmagi in sporočil podrobnosti o tem, kako vzeti svoj paket od nas. Čestitam Araoyeju.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here