Pomoč Spremljajte volitve 2011 z uporabo telefona

Nedavna izjava generalnega inšpektorja policije, da Nigerijci med prihodnjimi volitvami v mesecu aprilu 2011 ne bi smeli slikati s svojimi mobilnimi telefoni, morajo biti nacionalni embargmenti. Poleg tega preprosto smrdi ribe. Kako lahko policijski šef poskuša prepovedati orodja, ki bi mu omogočili, da mu bodo na razpolago koristne informacije, da bodo lahko svoje delo ohranile pravilno in pravilno? Morda je še več, kot se sreča z očmi?

Egipt, Tunizija, kdorkoli?
Nedavni dogodki v državah, kot sta Egipt in Tunizija, so pokazali moč sodobnega mobilnega telefona. Ko rečemo, da je mobilni telefon sam po sebi boljši od računalnika, ne ponavljamo napačnega pojma. To je resnica - vedno, izjemno prenosljiva in večnamenska, lahko bi le malo pripomočkov pomagalo omogočiti politične revolucije, ki so se zgodile v teh državah.

Tukaj v Nigeriji, medtem ko se taka revolucija ne dogaja (še), bo mobilni telefon pomagal sprožiti novo fazo volilnega spremljanja. In to ne bo ustavilo nobene količine direktiv iz IG ali kdor koli drug v organu. Ustava te države je jasna glede svobode državljanov in nihče ne bi smel dovoliti izjave IG, da jih vzame nazaj, da bi jih s fotografijami, snemanjem videoposnetkov in pošiljanjem posodobitev prek mobilnih telefonov iz glasovalnih kabin po vsej državi.

Obveščamo vas, da prenesete in namestite aplikacijo ReVoDa na svoje telefone, če želite prijaviti podrobne informacije o dogodkih na vaših glasovalnih kabinah.

ReVoDa omogoča volivcem, da poročajo kot neodvisni opazovalci državljanov iz svojih volilnih enot po Nigeriji, ki so se registrirali, da na določeno mesto kartirajo svojo številko mobilnega telefona, ime in številko glasovalne številke. Omogoča tudi, da EiE Nigeria pošilja ustrezne podatke o volilnem postopku registriranim uporabnikom. Aplikacijo ReVoDa lahko prenesete.

Prav tako se glasi: Gionee M6S Plus Specifikacije: Ima 6, 020 mAh pošast baterijo

Poleg uporabe ReVoDa, od 1. aprila zvečer, bo mobilnost Nigerija objavila posodobitve, ki jih bodo naši bralci poslali na dogodke na voliščih po vsej državi. Neposredno lahko objavljate svoje pripombe, jih pošljete v svoje slike in videoposnetke ali pa pošljete svoje posodobitve prek osnovnega sporočila SMS. Zamisel je, da imate priložnost, da uporabite moč mobilnega telefona, da bi se stvari zgodile

Naj bo to zgodilo!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here