Pomoč! BlackBerry Email Setup: Neveljaven e-poštni naslov ali geslo

Od zadnjega petka sem se boril z nastavitvijo e-pošte na očetu BlackBerry 9360. Upoštevajte, da je to napravo in isto elektronsko pošto uporabljal več mesecev. Bil sem tisti, ki ga je postavil in stvari so dobro delovale brez težav. Do zadnjega tedna, ko mu je BlackBerry obvestil, da je njegov poslovni e-poštni naslov ali geslo neveljaven.

Zdi se mi tudi, da imam dostop do korporativnega gostovanja. Preveril sem, ali so podatki za prijavo e-pošte pravilni. Poskusite ponovno namestiti: isto napako. Ponastavil sem geslo in znova poskusil nastaviti: isto napako. Imam kolega, ki je poskusil nastaviti isti e-poštni naslov na svoji BlackBerry: enaka napaka. Nastavitve sem vnesel ročno: isto napako.

Vendar se lahko prijavim na isti e-poštni naslov prek spletne pošte. Prav tako sem lahko nastavil ta isti e-poštni račun na Lumia 610 brez kakršnih koli težav in dobro deluje. Zdi se, da je težave strogo na BlackBerryju. Upoštevajte, da BIS deluje dobro na napravi. Lahko uporabljam BlackBerry World in posodobi aplikacije, uporabim BBM in druge povezane aplikacije. Prav tako sem lahko nastavil svoj osebni e-poštni naslov na 9360.

Ali obstaja kdorkoli, ki je kdajkoli naletel na takšno stvar s BlackBerryjem ali kdo ima kakšno idejo, kako to razvrstiti? Hvala vnaprej.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here