Hearts for Stars: Twitter nadomesti "Priljubljene" z "Likes"

Twitter spremeni gumb priljubljenih z Likes. To v bistvu pomeni, da ne boste več videli ikone zvezdice, ampak boste videli tam "srce". Sprememba je danes objavila v blogu Akarshan Kumar, vodja produkta na Twitterju.

Mi spreminjamo ikono zvezdice za priljubljene v srce in jih bomo imenovali všeč. Želimo, da Twitter postane lažji in bolj nagrajevan za uporabo, in vemo, da bi lahko včasih zmedla zvezda, še posebej novincem. Morda vam bo všeč veliko stvari, vendar vam ne bo vse všeč.

V nasprotju s tem je srce univerzalni simbol, ki resonira med jeziki, kulturami in časovnimi pasovi. Srce je bolj izrazito, kar vam omogoča, da sporočite vrsto čustev in se enostavno povežete z ljudmi. In v naših testih smo ugotovili, da so ga ljudje ljubili.

Veliko lahko rečete s srcem. Predstavljamo nov način prikaza, kako se počutite na Twitterju: //t.co/WKBEmORXNW pic.twitter.com/G4ZGe0rDTP

- Twitter (@twitter) 3. november 2015

Nova funkcija se danes izteka. Cvrkutati za iOS in Android, twitter.com, TweetDeck, Cvrkutati za Windows 10, in tudi stare tweets po internetu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here