Heartbreak Dataholica - 2. del

Nadaljeval sem s prvim delom. V tem drugem delu objavljam javne vsebine v pismu, ki sem ga napisal, vendar ga nikoli ni poslal svojemu ljubimcu.

Nekaj ​​časa smo postali eden od tistih parov, ki jih vsi sovražijo. Vi poznate tiste, ki se izmuzite, a skrivnostno zavistite. V tem času se je naša ljubezen povečala. Nadgradili ste me od samo enega Golfa Bravo do 5. Ko to ni bilo dovolj, ste šepetali v ušesa druge stopnje. Ti si mi rekel, da če bi le dal več od mene, bi me zadovoljil z več. Torej sem vzel deset, nato pa še 20. Jaz bi naredil vse, kar si predlagal.

R. Kelly je nekoč pela: "Ko je ženska navijana, nima ničesar, kar lahko narediš o tem. To je, kot zmanjkuje ljubezni. «Medtem ko so se vse ljubezenske pesmi zmešale z mojo glavo, samo želim reči, da odneham. Zmeden sem. Morda se mi zdi zmeden. Morda nehote zveni. Ampak jaz sem definitivno srčkana.

Zaupanje in doslednost sta potrebna v razmerju, zato, ko so se moje hitrosti spustile in spoznala druge z dobrimi hitrostmi, sem vedel, da ste stopili na mene. Ne moreš mi dati 42MB ljubezni zjutraj in mi dati 16kb popoldne. Mama ne zvijaj tako. Ko se je to zgodilo, sem vas opozoril na to, poslal sem vam sporočilo in celo poklical svoje sorodnike v skrbi za stranke. Prišel sem v vašo pisarno HQ v Wuse 2, nisem mogel najti tebe. Tvoji sorodniki so imeli toliko izgovorov in zakaj nisi bil na vrhu tvoje igre. Po 1 mesecu čakanja, da se spremenite in se vrnete k meni, sem se vrnil na naš prvotni kraj srečanja - Ceddi Plaza - pogledal okoli vas, a niste bili tam. Ljudje za stranke so se spremenili. Slatki, inteligentni so bili odšli, in ljudje, ki niso mogli priti na spletu na spletu, so bili na dolžnosti.

Preberite tudi: Smile UnlimitedLite je zdaj na voljo prebivalcem Lagosa

Še vedno sem ostala z vami ... poskušala ni gnjaviti. Izplačalo se je. Dober prijatelj se je pridružil Geek Force in nenadoma si se vrnil, 110% zavezanost, vse je bilo ponovno rožnato. Vzel sem vašo SIM iz mojega E72 in ga vstavil v svoj novi Pliris Blaze, ki sem ga uporabil kot Hotspot. Vse je bilo dobro, čokolade, bonboni, brskanje po candlelitu. Večerni sprehodi tweeting na cesti. Gledanje neumnih videoposnetkov v YouTubu brez vmesnega pomnilnika. Z moji strani sem se javil z vami.

Predstavili ste rolovice, kar je bilo super! Toda tudi to je postalo zlorabo. Gor in dol, in navzdol in navzgor, si igral s srcem. Včasih ste vzeli moje podatke; včasih ste ga zavrteli. Nisem bil nikoli prepričan, kaj bi naredil od enega do drugega. Mislil sem, da ste razburljivi, spontani in nepredvidljivi, dokler me ne udari: če ne morem biti odvisen od vas, potem ne bi smel biti povezan z vami.

Kakšna je bila zadnja slama? Vrnil se bom z več zgodbe.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here