Heartbreak Dataholica - 1. del

Živjo, Moje ime je Cyril HardChild in jaz sem dataholičen. (Hi Cyril).

Tukaj je definicija dataholika iz Mo's Dictionary of Geekspeak :

podatkovni holik
samostalnik
: kompulzivni potrošnik internetnih podatkov

Izvor : podatki + aholik.

V zadnjih nekaj letih sem postal v postelji z vsemi mobilnimi ponudniki v državi. Nisem mobilna kurba, vendar se po začetku zlorabe izognemo zlorabam. Še vedno imam vse kartice iz teh podjetij, toda danes smo samo znanci. Nič več. Nedavno sem se razšla s svojo najnovejšo mobilno podatkovno družbo. Približno leto smo bili stabilni. Naj vam dam nizko ...

Pred kratkim se je na prizorišču pojavila določena podatkovna družba "limone zelene in črne barve". Prišli so in rekli, da so vse prave stvari, delovale resnično letenje, naredile tako, da lahko enostavno dobite njihovo številko. Sledil sem svoji sireni pesmi na Ceddi Plaza in spoznala najlepše ljudi, ki skrbijo za stranke.

Res lepi nega so mi pomagali, da sem izbral prilagojeno številko, se mi tako dobro počutil, o tem sem napisal na blogu, ki ga ne najdem več. Povedal sem ljudem, podjetjem, prijateljem, Nigerijcem, obiskovam izseljence o mojih izkušnjah. Uredil sem uvod z mojo sfero vpliva. V neposredni družini lahko štejem 26 aktivacij SIM kartic zaradi tega prvega vtisa.

To je bila ljubezen pri aktivaciji SIM. To je bila prva SIM, ki sem jo dal v svoj telefon, ki je dobil podatke, brez čarobnih kod. Takrat sem imel BlackBerry 8700, ki se nikoli ni povezal z mrežo. Ko je prišel ta Oh-Hate-Oh-Ninjas, je skočil na internet, tako da so njegove hlače na ogenj.

Prav tako se glasi: Batman Edition Samsung Galaxy S7 Edge je vse odtenke super!

Najprej se nisva lotevala izmenjave podatkov, ker nisem bil nad mojim zadnjim razpadom. Njihova brezplačna podatkovna podpora je vodila do pravega zneska draženja, da bi me zanimal.

Potem so mi predlagali z njihovo storitev "DizzyBlez" v salonu MMA 2 Airport Lagos. Nenadoma sem bil na oblaku 9. Bil sem Skyping, ne da bi se zlomil med prenosom filmov, serij, stripov in glasbe. Predlog je prišel v 1 Golf Bravo of Data.

Vse je bilo dobro. Bil sem na hitri poti. Življenje ne more biti boljše, kajne? Prav. Vendar morate počakati, da drugi del moje mini serije odkriješ vrtoglavih podrobnosti. Družiti se.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here