HD video snemanje na Nokia E7


Nokia E7 je lahko napravo, ki je ciljno usmerjena na podjetja, in ima samo kamero z 8-milijona slikovnih pik, vendar ne dovolite, da bi vas to zavleklo glede zmogljivosti snemanja videoposnetkov. Ta mehak Messenger Messenger pakira HD video posnetek, ki je jasen in jasen, in zajemanje zvoka je prav tako dober.

Kamera E7 ponuja stabilizacijo videa in vam omogoča, da povečate do 3x, medtem ko posnamete 720p ločljivost pri 25 sličicah na sekundo, ne da bi pri tem izgubili kakovost videoposnetka. Nokia E7 zapise v formatu MP4. Tukaj je posnetek iz video posnetka, ki sem ga naredil čez vikend.

Kamera ni tako odlična za bližnje posnetke pri nizki ravni svetlobe (glej posnetke ljudi pod krošnjami), vendar resnično sije za razdalje do 2-3 metra s čisto svetlobo (glej rastline na prostem in postavke proti konec posnetka). To izgleda kot odlična kamera za snemanje na prostem. Besedilo na koncu je bilo dodano na sami napravi.

PS: Če si želite ogledati kakovost videoposnetka spodaj, si morate ogledati 720p. Takoj se začne predvajanje, kliknite legendo 240p ali 360p ter jo spremenite v polno »720p HD« in nato kliknite na možnost »celozaslonski«. Če je mogoče, si oglejte celoten zaslon.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here